reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
Iwonko, Asiuk - zdrowka dla dzieciaczkow

moja mala wstala z goraczka 39.3. zamowilismy juz wizyte domowa i po 15 ma przyjsc Pani doktor. zobaczymy co powie, ale raczej nie nastawiam sie na wyjazd. zdrowie Ninki najwazniejsze. no chyba zeby jakims cudem juz dzis i jutro nie miala goraczki, to moze pojedziemy w sobote rano ...

Gufi trzymam kciuki za Wasz wyjazd:-)

A azs to mój wierny przyjaciel nie opuszcza mnie od niemolectwa:-);-)

Iwonka ale Ci sie dzieci pochorowały.Moze do Sylwestra wydobrzeją choc trochę.A u Natalki antybiotyk za antybiotykiem,tamten był za słaby czy za krotko brany?

Ika za krótko brała lekarz kazał go jeszcze podać przez 4 dni. Wiecie co a ta choroba mojego Kuby daje nam się we znaki cały czas jest ,marudny kompletnie stracił apetyt i spać tez nie bardzo może - chociaż teraz właśnie zasnął.

A u nas też szpital - oboje z Frankiem mamy zapalenie gardła i oboje faszerujemy sie antybiotykiem.
Młodemu na 100% wychodzą dolne kły i dlatego to zapalenie gardła, latem było to samo i wykluły się zębole.
Pozdrawiam - asia

reklama
Do góry