reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

zdrowka dla choraskow i duzo sily dla Mamusiek :tak:

ja mam stresa, bo Ninka ma powiekszony gruczol piersiowy :-( co prawda czytalam w necie, ze to sie czesto zdarza u dziewczynek, ale i tak sie martwie. Na szczesci idziemy w srode na szczepienie, to sie zapytam co to moze byc

reklama
Gufi - -mam nadzieje,ze to nie bedzie nic takiego.Trzymajcie sie :-)

monika3 - alez mi wlalas,poprosze tak codziennie mi slodzic;-)

elis - tak jestem wielka,i bede coraz wieksza, wlasnie obebnilam paczke mieszanki studenckiej,zeby zagryzc stresa..hyhy

A Haniutek - mocz oki;pani dr dopatrzyla sie czerwonego gardla,przepisala antybiotyk.Niestety w koncu go podalam :(:(:(:(:( Widac,ze Hnai cos gryzie,po zastoju z kupkami,znowu sa jakies brzydkie,goraczka znowu dlaa znac o sobie.Jednym slowem Hania ejst miauczaco-placzaco-marudzaca.Nie chce jesc,to olac.Ale do pica trzeba ja zmuszac :(.

Katka bidulko trzymajcie sie:tak:ja tez poprosze Boga dzis o zdrowko dla Was:happy:
Gufi odstaw na jakis czas nabiał:tak:powiekszony gruczoł moze byc wynikiem za duzej ilosci drobiu.Jesli przez miesiac nie zmniejszy sie da wam skierowanie do endrokrynologa(tak on sie nazywa?)Dokładnie taka sytuacje miała moja kolezanka miesiac temu.Niestety kurczaki faszeruja teraz czym sie da,zeby szybciej rosły.Co najgorsze to kolezanki coreczka jest na daniach drobiowych słoiczkowych.A mowia ze takie Eko:wściekła/y:te słoiczki.

mada - no wlasnie tez o tym czytalam. Ninka drobiu duzo nie je, ale za to uwielbia jajka. moze to od tego rzeczywiscie. jutro ide do pediatry to popytam. dzieki!

no ja tez jestem ciekawa..
a tak przy okazji,wychodzi znowu na wierzch problem,czym karmic te nasze dzieci,zeby im krzywdy nie robic... co chwila slyszy sie ajkas rewelacje na temat jedzenia..
a Hani dzis wyszla wysypka,czyzby to znowu 3dniowlka?!?,ale i kupy sa brzydkie nadal,ale goraczki nie ma od 5 rano_O 13 ide do pediatry :baffled:.

Katka wyczerpalyscie juz limit chorob w tym roku:tak:przywołuje was do porzadku:angry::-DA powaznie..Alez ta Hania dostarcza wam atrakcji,słuchaj,moze ona wyjatkowo polubiła kogos z przychodni??Moze pana doktora;-)?

reklama
Katka macie zakaz chorowania!!!;-):tak:Przekaż to polecenie Hani od ciotek z BB

A nasze problemy z kupkowniem i nie tylko pan doktor wczoraj zdiagnozował jako refluks:zawstydzona/y: po prostu.I dostaliśmy leki od refluksu,jedziemy ostatnio cały czas na leczeniu wyłącznie homeopatycznym i jak do tej pory nie żałuję.
Niestety nocka dziś nie była ciekawa,bo Marcel ma znów zatkany nosek i pokasłuje i za nie mam jak zwalic na żłobek,bo w nim nie był ju ż od ponad mca.

Do góry