reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Katka bardzo mi Was szkoda...znow problemy..Juz chyba poznałyscie wiekszosc lekarzy w miescie...
Mamusie alergikow mam nadzieje,ze niedługo skoncza sie alergie i beda mogły maluszki cieszyc sie wiosna bez kataru..i mlekiem :tak:

reklama
Dziewczeta pomocy :-(

Od srody wieczorem walczymy z gorączka u Dawidka ... nie ma kataru, kaszlu ... bylismy u lekarza ... stwierdził, że mozliwe ze to od ząbków ... fakt wyczułam wczoraj piątke ... ale az tyle dni by się meczył?? Podajemy ibufen co 6 godzin ... goraczka spada na 3-4 godziny i to nie całkiem ... maksymalnie do 37,2-37,4 ... dzisiaj od rana do 17stej nie miał ... teraz znowu 38,6 :-:)-( ... dzwoniłam do lekarza ... kazała podac paracetamol ... przyjedzie na wizytę ... ale dopiero koło 21 bo teraz jest poza miastem ...
jak wygląda trzydniówka ... czy faktycznie to są tylko trzy dni, czy moze to trwac 4-5 dni ... ?? jeszcze jej nie przechodził ...
wczoraj to beczałam jak bobr ze nie moge pomóc mojemu Skarbenkowi :-(

Mamuśka dziekuje za odpowiedz i troskę :tak:
W chwili obecnej brak gorączki ... Dawid jest normalny czyli robi to co robic nie powinien ;-) ... chcielismy jechac dzisiaj do Zoo i ... nie wiem co robic :-( ... zadnej wysypki tez nie ma ...
A co Ty jako doświadczona juz mamuśka ;-):-) ... bys zrobiła??

hmmm jeśli nie ma gorączki (rozumiem, że nie jest już na lekach zbijających(?)) a wysypki brak, to nie była trzydniówka, więc ciekawe co :dry:
Skoro czuje się dobrze, to pojechałabym do ZOO :tak: Nie wiem jaka u Was pogoda, ale u nas jest upalnie, cieplej niż w domu, więc wyszłabym na pewno

reklama
Nie pojechaliśmy do Zoo ... i dobrze bo by Nas goraczka pogoniła spowrotem ... Dawidek znowu goraczkuje ... o 16 był lekarz ... zapalenie gardła ... + wychodzace piątki ... gorączka 38,8 ... dostał augumentin, lacilofid, ketotifen, tantum verde, sól fizjologiczna ... siedzimy w domu :-(

Do góry