reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Katka to nie sa potowki.Potowki sa czerwone.A co sie stało Zuzi po tym Elokomie?Wiesz,pytam,bo ja czasem tego uzywałam i bardzo mi to pomagało(na wypryski).

reklama
Jak Zuzia miala jakies 15 miesiecy dostala uczulenia na pieluchy,ktore sie rozsypalo na calym ciele i najpierw pediatra zalecil mi Elocom,doslonie posmarowalam 2 razy i Zuzi popekala skora,dlugo miala odbarwinie w tych miejscach.2 dni pozniej trafilam do dermatologa i lekarswtem robionym w aptece<bez sterydow>,w tydzien uczulenie zeszlo.

U nas przez weekend powtórka z rozrywki :-:)baffled::wściekła/y:...znów coś pyli bo Amelka miała dokładnie te same objawy co 2 tyg temu...łzawiące oczka, lejący katar, chrypka, kaszel i rozognione policzki....
I co ja mam robić ??? Codziennie daję jej syrop na alergie, psikam do noska spray...a reakcja sie powtórzyła...

Moniś współczuję:-(. Ja nie wiem co doradzić,bo nie miałam problemów z alergią ani u Natalki,ani u Kuby:baffled:

Moniko bardzo mi przykro,ze sie tak musicie meczyc...Niestety nic nie pomoge,bo ja o alergii wiem tylko tyle ile piszecie:-(
Katka to straszne..w takim wypadku tego leku nie powinno sie sprzedawac:szok::szok::szok:

Moniko wydaje mi sie, ze te leki tylko lagodza reakcje alergiczne, ale ich nie likwiduja. To byloby zbyt piekne:dry:

Moja Amelka wczoraj już dużo lepiej :happy:...wszystkie objawy alergiczne ustapiły jak ręką odjął...ufff....
Teraz jestem już mądrzejsza o słowa które napisała Kajenka :tak:...dziękuję Ci kochana !!!

A my z Kubusiem jeszcze zakatarzeni jestesmy ,juz drugi tydzien sie ciągnie ,dziwne bo maly bierze antybiotyk do noska i Augumentin i jeszcze mu nie przeszlo ,chyba bede musiala znowu sie przejsc do lekarza .mam serdecznie dosc tego kataru:wściekła/y:

reklama
Kajenko mam nadzieje ze nie ,nie ma zalzawionych oczu a katar nie jest lejacy (slyszalam ze przy alergi jest wodnisty) tylko lepki i gesty ,wczesniej byl zielonkawy a teraz jest jasny bialo-przezroczysty ale jest zdecydowanie mniejszy niz na poczatku choroby ,wydaje mi sie ze jakis bakteryjny i moze dlatego dostal tez antybiotyk do noska, poczekam do piatku i jak nie przejdzie to jeszcze raz pojde do lekarza

Do góry