reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

A tak sie bała Katka szczepic Hanie...miała przeczucia,ze cos bedzie nie tak :-(
ech,nie ma to jednak jak matczyna intuicja:-(

reklama
Nadia nie wiem dokładnie:no: pisała,ze na zaległe z kwietnia plus Hib..piec razy juz przekładała..My to wiec chyba mamy z głowy.Julia miała wszystkie szczepienia w terminie i na szczescie bez powikłan :tak:
elisabeth a wiadomo jak Hania?Lepiej juz?

Katka, Hania - wracajcie szybko!!!!

musze Was popytac o mycie zabkow jeszcze. zakupilam paste elmex no i umylam Nince zeby z niewielka ilosci tej pasty. no ale ona przeciez to wszystko polyka - nie ma chyba sposobu, zeby temu zapobiec!!! a jak to wyglada u was?

Gufi Kuba połyka pastę, ja nawet nie próbuję go uczyć płukania, bo pewnie połykałby pastę razem z wodą. Myślę sobie, ze chyba producenci past dla takich maluszków przewidzieli to, że one jeszcze nie bardzo poradzą sobie z wypluwaniem i mam nadzieję, ze te pasy nie szkodzą im. Z resztą nakłada się malutka ilość na szotkę... sama nie wiem?

Elis...czy nie wiesz co u Katki :confused:

PS. Amelia tez połyka pastę...dlatego daję jej minimalnie na szczoteczkę...

Właśnie napisałam do Katki, jak mi odpisze a będę jeszcze to dam znać. Dzieki za ciepłe słowa dla niej:tak:

reklama
Smas od Katki (mam nadzieję, ze nie będzie zła, że cytuję:sorry2:)

Dziś nastąpiła poprawa, gorączki prawie nie ma. Hania ma uczulenie od wczoraj, ale to nie 3dniówka. Mamy być do 7. Musi mieć eeg. pozdrawiam Was.

Do góry