Dziewczyny u mnie Julia przespała prawie poł dnia,po wstaniu znow wymioty i biegunka:-(Kazda proba podania jedzenia zakonczona wymiotami.Podałam antybiotyk.Zadzwoniłam do siostry i ona mowi,ze przy anginie sa i wymioty i biegunka

.O tym ze jest biegunka nie wiedziałam

powiedziała mi zebym podała antybiotyk bo moze sie zrobic angina ropna.Posłuchałam wiec starszej i madrzejszej kobity i podałam ten antybiotyk.O dziwo mała łykneła i nic

Wczesniej sprobowałam go i on jest na poczatku słodki a potem gorzki jak diabli.Myslałam,ze dopiero po nim bedzie ja ciagneło a tu nic.Znow mi usneła i czekam az sie obudzi to dam jej jedzonko.Mam nadzieje,ze ten lek pomorze i juz nie bedzie wymiotow

Modle sie o to,bo Julcia juz taka chudzinka mi sie zrobiła...Wazyła prawie 13 a teraz ja zwazyłam i 10
Agus241 podałam dopiero pierwsza dawke antybiotyku,wiem,ze nie wolno przerywac.Jest on na gorne drogi oddechowe.Tam własnie tez jest taka specjalna strzykawka i nia podałam.Podaje sie go 1 raz na dobe,ja mam podawac 3ml.
Trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki,a wy trzymajcie za moje,niech juz bedzie lepiej,prosze