reklama
Mada80
Fanka BB :)
Jak mała Olenka?
My tydzien odpoczełysmy od anginy i dzis mamy katar
jak ja nie cierpie kataru!!!!
My tydzien odpoczełysmy od anginy i dzis mamy katar

PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Zdrówka wszystkim dzieciaczką
....niech już wiosna na dobre się zacznie co nasze pociechy będą mogły się wybiegać na świeżym powietrzu i słoneczku i przestaną chorować
....niech już wiosna na dobre się zacznie co nasze pociechy będą mogły się wybiegać na świeżym powietrzu i słoneczku i przestaną chorować

elisabeth
Październik '06 i '09
Iwonka wypluj to.... tfu tfu tfuJejciu znowu się zaczyna:-(

Mada80
Fanka BB :)
Niestety,Julcia ma spiki po pas i nie da sobie wytrzec,musze sie zakradac i cudowac.A jak jej chciałam zakropic to wrzeszczała jakbym ja maltretowała...Moja bidulka,czemu ona jest taka uparta i nie da sobie nic zrobic?Przeciez ja nie chce dla niej zle..:-(
PaulinaAnna
A co to takiegoNiestety,Julcia ma spiki po pas i nie da sobie wytrzec,musze sie zakradac i cudowac.A jak jej chciałam zakropic to wrzeszczała jakbym ja maltretowała...Moja bidulka,czemu ona jest taka uparta i nie da sobie nic zrobic?Przeciez ja nie chce dla niej zle..:-(

PaulinaAnna
Kajenko- dziękuję za uświadomienie 

reklama
rudykot2
Mama Franka Baranka
czarodziejko ja własnie jestem na etapie przechodzenia z suchego kaszlu na mokry dzieki Flegaminie dla dzieci - lekarz zapisał i jest skuteczny
Mam inny problem i obawiam się, że bede musiała udac sie o porade do fachowca ale najpierw zapytam was.
Mój Franek jak tylko zaczał siedzieć ma takie cos, że od czasu do czasu wali głowa w cokolwiek. Lubi sie odbijac o kanapę pleckami tzw. choroba sieroca -i to jeszcze tak mnie nie niepokoi bo i ja to miałam i moja siostra tez czyli ma to po mnie. Ale potrafi nawet dość silnie walic czołem np. w podłogę.
Przeczytałam już tone literatury i tylko w jednej książce wyczytałam, że to raczej nie jest groźny objaw, często tak dzieci wyrażaja swoje emocje, zmeczenie czy poczucie rytmu. Niby może to trwac do 3 lat i cześciej maja to chłopcy.
Napiszcie mi czy u waszych dzieci tez to wystepuje bo żadne mi ze znanych osobiście maluchów w rodzinie czy u znajomych tego nie miał.. Więc zaczynam się obawiac czy to jest normalne???
Zaznacze tylko, że młody nie robi sobie przy tym krzywdy.
Mam inny problem i obawiam się, że bede musiała udac sie o porade do fachowca ale najpierw zapytam was.
Mój Franek jak tylko zaczał siedzieć ma takie cos, że od czasu do czasu wali głowa w cokolwiek. Lubi sie odbijac o kanapę pleckami tzw. choroba sieroca -i to jeszcze tak mnie nie niepokoi bo i ja to miałam i moja siostra tez czyli ma to po mnie. Ale potrafi nawet dość silnie walic czołem np. w podłogę.
Przeczytałam już tone literatury i tylko w jednej książce wyczytałam, że to raczej nie jest groźny objaw, często tak dzieci wyrażaja swoje emocje, zmeczenie czy poczucie rytmu. Niby może to trwac do 3 lat i cześciej maja to chłopcy.
Napiszcie mi czy u waszych dzieci tez to wystepuje bo żadne mi ze znanych osobiście maluchów w rodzinie czy u znajomych tego nie miał.. Więc zaczynam się obawiac czy to jest normalne???
Zaznacze tylko, że młody nie robi sobie przy tym krzywdy.
Podziel się: