Katka
Użyszkodnik ;)
Jestem po piatkowej wizycie u hematologa.Moje modly zostaly wysluchane,nastapila dosc znaczna poprawa parmaetrow krwii,na tyle,ze na 2 miesiace mamy odstawic wszytskie leki,zeby dac odpoczac jelitkom Hani od zelaza.Mam jednak isc na ta diagnostyle w celu wykluczenia ceilakii.Termin gastroskopii mamy wyznaczony na 24 kwietnia:-(.
No i u nas znowu chprobsko.
Hania w piatek dostala uczulonka<juz rano hematolog powiedziala,mize H ma przesuszona skorke,a popoludniu wyszlo> i nie wiem od czego,bo je to samo,a cytrusow nie dostaje.W sobote zaczela robic takie dziwne kupki,inne niz zwykle.Byly musztardowo-bezowe i taki e cienkie bardzo,miekkie,ale nie luzne,jakby ktos Hani pupcie zszyl,zrobila ich chyba z 8.Przy pierwszej starsznie plakala. Co to moze byc??????????????????Wiecie moze?????????
A od wczoraj goraczkuje wysoko.I tylko goraczkuje,nie ma innych objawow.Jutro zrobie mocz rano,ale co te kupki moga oznaczac.
No i u nas znowu chprobsko.
Hania w piatek dostala uczulonka<juz rano hematolog powiedziala,mize H ma przesuszona skorke,a popoludniu wyszlo> i nie wiem od czego,bo je to samo,a cytrusow nie dostaje.W sobote zaczela robic takie dziwne kupki,inne niz zwykle.Byly musztardowo-bezowe i taki e cienkie bardzo,miekkie,ale nie luzne,jakby ktos Hani pupcie zszyl,zrobila ich chyba z 8.Przy pierwszej starsznie plakala. Co to moze byc??????????????????Wiecie moze?????????
A od wczoraj goraczkuje wysoko.I tylko goraczkuje,nie ma innych objawow.Jutro zrobie mocz rano,ale co te kupki moga oznaczac.
ale az osiem?????To duzo
na pewno to uczulenie?A nie jakas choroba,reakcja na jakis lek albo moze jakies zeby ida?Jesli to uczulenie to musiała zjesc cos innego niz dotychczas,moze cos dołozyłas do obiadu, albo czyms sie Zuzia z Hania podzieliła?Dobrze ze chociaz u tego hematologa dobre wiesci...Wspołczuje tej gastroskopi,takie małe dziecko..:-(
Znowu zrobimy badania i znowu do lekarza.Nie wiem Marcel przez ten cały czas jest na diecie,cieszę,się,że jeszcze chce jeśc to samo od tak długiego czasu.
.