reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
zdrowiejcie szybciutko...
Hania nadal srujta nieciekawie.

Hania nadal srujta nieciekawie.
Mada80
Fanka BB :)
Duzo zdrowka i pieknej wiosny dla maluszkow
niech sie juz skoncza te chorobska i nudy...:-)

Moniqa
i moje dwie połówki :)
Dużo zdrówka dla Dawidka (Moniqa daj znać co lekarz powiedział...) i dla Pauli...
Mojemu Kubie też "świece" z nos zwisają, a ja od kilku dni też chodzę "pociągająca"...
To i dla Was zdrówka jak najwiecej !!

A Nas nie przyjeli ... niby zapisani na konkretna godzinę , ale ... jakos tak wyszło ze przyszlismy na swoja godzine, a przed Nami jeszcze 27 osób

idziemy jutro na 7:30 ...
Katka
Użyszkodnik ;)
no super po prostu MoniQa

,rozumiem,ze jutro jestescie pierwsi

Czarodziejka
Czesc dziewczynki...nocke mamy z glowy i ja i Macius.
Calą noc wymiotowalismy. a zaczelismy dokladnie w tym samym momencie(wieczorem). Podejrzewam wirusowke...grrrrrrr
ale i tak musze przyznac ze niunio byl dzielny.
Narazie nic nie jemy ja nie mam ochoty i Macius tez ale pijemy duuzo płynów. podalam synkowi probiotyk BioGaja jest w kroplach i naprawde dobry. ostatnio bardzo nam pomogl. teraz Maciej spi po nieprzespanej nocy.
temperatury nie ma bo mu mierzylam i jest 36,4 wiec o tyle dobrze. Narazie nie wzywam lekarza, obserwujemy go.
może to glupie ale ja nie wymiotowalam od czasu kiedy bylam w ciązy z mackiem i tak sobie dziś pomyslalam ze jakbym miala teraz byc w ciązy i czuc sie tak fatalnie jak wtedy i zajmowac jednoczesnie malym dzieckiem-KOSZMAR....
Buziole laseczki bede Was informowac
Calą noc wymiotowalismy. a zaczelismy dokladnie w tym samym momencie(wieczorem). Podejrzewam wirusowke...grrrrrrr
ale i tak musze przyznac ze niunio byl dzielny.
Narazie nic nie jemy ja nie mam ochoty i Macius tez ale pijemy duuzo płynów. podalam synkowi probiotyk BioGaja jest w kroplach i naprawde dobry. ostatnio bardzo nam pomogl. teraz Maciej spi po nieprzespanej nocy.
temperatury nie ma bo mu mierzylam i jest 36,4 wiec o tyle dobrze. Narazie nie wzywam lekarza, obserwujemy go.
może to glupie ale ja nie wymiotowalam od czasu kiedy bylam w ciązy z mackiem i tak sobie dziś pomyslalam ze jakbym miala teraz byc w ciązy i czuc sie tak fatalnie jak wtedy i zajmowac jednoczesnie malym dzieckiem-KOSZMAR....
Buziole laseczki bede Was informowac
reklama
ewa28z
Zdrówka życze wszystkim choruskom ,wracajcie do zdrowia
:-):-):-):-):-):-)

Podziel się: