reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Dużo zdrówka dla Dawidka (Moniqa daj znać co lekarz powiedział...) i dla Pauli...

Mojemu Kubie też "świece" z nos zwisają, a ja od kilku dni też chodzę "pociągająca"...

reklama
Dużo zdrówka dla Dawidka (Moniqa daj znać co lekarz powiedział...) i dla Pauli...

Mojemu Kubie też "świece" z nos zwisają, a ja od kilku dni też chodzę "pociągająca"...

To i dla Was zdrówka jak najwiecej !! :happy:

A Nas nie przyjeli ... niby zapisani na konkretna godzinę , ale ... jakos tak wyszło ze przyszlismy na swoja godzine, a przed Nami jeszcze 27 osób :szok::angry:
idziemy jutro na 7:30 ...

Katuś na szczescie - ich szczescie ;-)- bylismy pierwsi

Dawidek ma ropne zapalenie górnych dróg oddechowych :hmm:
dostał masc z antybiotykiem do nosa + deflegmin, juvit, eurespal ... do piatku siedzimy w domu

Dawidek Hania Paula....wracajcie do zdrówka dzieciaczki nasze !!!!!

A dla mamuś wytrwałości życzę i duuuużo siły ...

Czesc dziewczynki...nocke mamy z glowy i ja i Macius.
Calą noc wymiotowalismy. a zaczelismy dokladnie w tym samym momencie(wieczorem). Podejrzewam wirusowke...grrrrrrr
ale i tak musze przyznac ze niunio byl dzielny.
Narazie nic nie jemy ja nie mam ochoty i Macius tez ale pijemy duuzo płynów. podalam synkowi probiotyk BioGaja jest w kroplach i naprawde dobry. ostatnio bardzo nam pomogl. teraz Maciej spi po nieprzespanej nocy.
temperatury nie ma bo mu mierzylam i jest 36,4 wiec o tyle dobrze. Narazie nie wzywam lekarza, obserwujemy go.
może to glupie ale ja nie wymiotowalam od czasu kiedy bylam w ciązy z mackiem i tak sobie dziś pomyslalam ze jakbym miala teraz byc w ciązy i czuc sie tak fatalnie jak wtedy i zajmowac jednoczesnie malym dzieckiem-KOSZMAR....
Buziole laseczki bede Was informowac

reklama
Do góry