Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
my do ortopedy [prywatnie] idziemy za tydzień w piątek, więc podpytam co i jak z tymi butami, chodzeniem itp. bo przyznam, że aktualnie to dla mnie ciemna magia jest niestety...
Mój też też często na paluszkach próbuje stawać,ale zaraz staje na całą stópkę.Moja mama mówi,że nas czworo było rodzeństwa i każde najpierw próbowało na palcach chodzić.Ja się tym tak bardzo nie martwię...
Makuc czekamy na relację z wizyty, my mamy wizytę 25 sierpnia, więc na pewnie nie omieszkam zapytać.
A tu jest link do tej firmy o którą pytałam wcześniej, czy znacie te buciki http://www.emel.com.pl/
KANIA ja o takiej firmie pierwszy raz slyszę, więc nie pomogę :-( a relacje z wizyty oczywiście zdam. Tylko muszę sobie listę pytań zrobić, żebo potem o niczym nie zapomnieć.
I ja
a te butyl emel ma mojej sasiadki synek i sa bardzo zadowleni, jak chcesz to bede dzis u nich to pomacam ma emel 569 - cale sa ze skorki w srodku tez
Ja nie znam tych bucików, my kupiliśmy Gucie, rozmiar 20 i jesteśmy zadowoleni, Franek też, przyzwyczaił sie szybko, w domu czy ogródku głownie na bosaka śmiga ale na spacerki ubieramy butki zeby sie przyzwyczajał i chwile przed i po spacerze w nich drepta przy meblach