reklama

Pierwsze objawy

Dziewczyny serio te wszystkie objawy mogą wystąpić na samiutkim początku ciąży? Tkliwość piersi i mdłości rozumiem, ale żeby od razu co chwila sikać jak dziecko nie naciska na pęcherz czy mieć zachcianki ciążowe to trochę wydaje mi się wyolbrzymianie tego

reklama
Jakie są pierwsze objawy ciąży zanim zrobi się test? W internecie pisze kłucie jajnika, czy to jest mocny ból czy taki prawie niewyczuwalny i jakie inne miałyście zanim zrobiłyście test? I kiedy się zaczęły?

każdy organizm funkcjonuje inaczej, u jednych pojawia się krwawienie implantacyjne, u innych nie. Moim pierwszym objawem była zwiekszona częstotliwość korzystania z łazienki - zwłaszcza w nocy, skurcze brzucha w nocy i brak miesiączki :). W 6tc zaczęły się mdłości i choroba lokomocyjna, odrzut od jedzenia i bolesność pierścionek. W 8tc codzienne wymioty.

U mnie było tak że miałam wszystkie objawy jak na okres czyli ból brzucha, bol piersi i byłam ciągle senna. Dzień przed terminem miesiączki miałam dużo przezroczystego śluzu, taki jak w dni płodne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry