reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy

Wlasnie! Co do zawijania, po porodzie dostalam bure od poloznej, ze przebralam Jule w swoje ciuszki. Dzidzia powinna lezec lekko scisnieta w rozku, bo czuje sie tak jak u mamy w brzuszku i nie jest to dla niej taki szok... :confused:

reklama
Mój smerf pobił sam siebie ze swoja aktywnoscia:tak: Wziełam w nocy przytuliłam sie do M "brzuch do pleców" a ten tak kopał i rzucał sie ze M aż oczy robił bo czuł jak go po plecach kopał:-D:-D:-D:-D

No i moja smerfetka;-) ostatnio wykazuje nadmierna aktywnosc az moj mezus sie mnie pyta czy ja mam tak caly dzien:szok: bo on sie dziwi jak ja moge to kopanie wytrzymac:confused: a dla mnie to sama przyjemnosc chociaz czasem jak mi kopa zapoda to az podskocze:tak:

No Czarna rozbrykaly sie:tak::tak: moja ciagle szaleje ale ja jestem HAPPY bo wiem ze jest u niej wsio oki:tak::-D
No i tak niesmialo podejrzewam ze sie obrocila glowka do dolu bo cosik mnie po zebrach kopie czego wczesniej nie bylo:confused: ale to sie okaze w srode:tak:

Moja Dzidzia też w ostatnim czasie chyba dużo urosła i zrobiła się mocniejsza kilka razy jak kopła to az zabolało i jest bardzo aktywna,:tak: aż się zastanawiam kiedy śpi?/

dev285pr_.png

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

A ja czuję jak leżę na boku, że ktoś malutki wpycha mi albo nóżki albo piętki po bokach :-D:-D:-D
A w pachwinę to już nie raz dostałam.
Teraz coraz mocniej czuję też rozpychanie się maluszka.
Po porodzie porozmawiam sobie z moim skarbem o tych kopniaczkach :-D:-D:-D

reklama
Do góry