reklama
U mnie znajomi mieli odwrotnie - w brzuchu wierzganko na okrągło a dziecko spokojne także nie ma regułyno to ja nie mam co liczyc na spokojne dziecko patrzac na to co ono wyrabia w brzuchu

szczesliwa
Fanka BB :)
ja jak byłam niemowlakiem to strasznie ruchliwym ale w brzuchu tez ruchliwa byłam -zostało do dzis dnia;-)
a swoją drogą byle w nocy spało bedzie dobrze...
a swoją drogą byle w nocy spało bedzie dobrze...
aha83
kwietniówka '09
U mnie znajomi mieli odwrotnie - w brzuchu wierzganko na okrągło a dziecko spokojne także nie ma reguły![]()
No to auliya dałaś mi nadzieję, że mój synek da mamusi troszkę odpocząć, bo teraz jest prawie całymi dniami kopanie, wiercenie i nie wiem co on tam może jeszcze robić :-):-):-)
w 13 tygodniu??! 
pewnie chciałabyś żeby tak było ale raczej Ci się zdaje....
lekarze nie dopuszczają czasem myśli że to możliwe w 15 a w 13 to już naprawdę ///
pewnie chciałabyś żeby tak było ale raczej Ci się zdaje....
lekarze nie dopuszczają czasem myśli że to możliwe w 15 a w 13 to już naprawdę ///
reklama
drogie panie...wszystkiektore pytaja ginekologow kiedy czuje sie ruchy dziecka....
lekarz mowi o danych przyblizonych..... tak jak np z waga... ksiazkowa powinnysmy przytyc 12 kg... a ile z was przytylo 30???? a moze tylko 5????
ja poczulam pierwsze ruchy mojej Zuzi w 16 tygodniu i jestem pewna ze to nie byly jelita....
teraz znow jestem w ciazy w 12 tyg i juz cos czuje... i wiem ze to nie jelita bo znam doskonale to uczucie....
kazda ciaza jest inna.... tak czy inaczej napewno te ruchy w koncu poczujecie
pozdrawiam
lekarz mowi o danych przyblizonych..... tak jak np z waga... ksiazkowa powinnysmy przytyc 12 kg... a ile z was przytylo 30???? a moze tylko 5????
ja poczulam pierwsze ruchy mojej Zuzi w 16 tygodniu i jestem pewna ze to nie byly jelita....
teraz znow jestem w ciazy w 12 tyg i juz cos czuje... i wiem ze to nie jelita bo znam doskonale to uczucie....
kazda ciaza jest inna.... tak czy inaczej napewno te ruchy w koncu poczujecie
pozdrawiam
Podziel się: