reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pierwsze ruchy

Mój synek ostatnio też raczej spokojny jest, on zresztą raczej nigdy nie traktował mnie jak worek treningowy. :-)
Czasem ma bardzo ciche dni, ale staram się nie wariować. :-p Wieczorem, po kolacji, zawsze się przeciąga i rano około 8.00 też daje znać, więc myślę, że jest OK. :tak:

reklama
Ale se macie fajnie... mnie Wojtas ostatnio ok. 6.00 budzi na siku solidnym walnieciem glowa w partie dolne...nawet nie w pecherz, ale normalnie, jakby chcial wyjsc:baffled:

Moja córcia to wyprawia takie rzeczy z moim brzuszkiem, że aż się czasami dziwie jak to możliwe. Wygina się jak paragraf, a w szczególności jak bawi się z tatą w kopanego wieczorami. U mnie to koniec 38 tygodnia i mała miała się uspokoić z powodu zbyt małej powierzchni mieszkalnej;-), ale coś nie zamierza i tłucze po żebrach tak mocno jak tylko potrafi:-)

Moja córcia to wyprawia takie rzeczy z moim brzuszkiem, że aż się czasami dziwie jak to możliwe. Wygina się jak paragraf, a w szczególności jak bawi się z tatą w kopanego wieczorami. U mnie to koniec 38 tygodnia i mała miała się uspokoić z powodu zbyt małej powierzchni mieszkalnej;-), ale coś nie zamierza i tłucze po żebrach tak mocno jak tylko potrafi:-)
moja od 5 dni spokojna...ktg bylo grane...jest ok...ma malo miejsca. 8 kwietnia na usg i podejma decyzje czy czekamy czy rozwiazujemy. aha i lekarze prosili zebym nie sugerowala sie OM bo mialam nieregularne @ i tabsy byl tyz grane...takze obstawiaja ze do 16 sie rozpakuje

Mój synek ostatnio też raczej spokojny jest, on zresztą raczej nigdy nie traktował mnie jak worek treningowy. :-)
Czasem ma bardzo ciche dni, ale staram się nie wariować. :-p Wieczorem, po kolacji, zawsze się przeciąga i rano około 8.00 też daje znać, więc myślę, że jest OK. :tak:

Ma_Dunia ciesz się, że maluch spokojny. Moja córa w brzuchu była raczej mało aktywna i nieraz się denerwowałam, ale lekarka mnie uspokajała, że będę miała spokojne dziecko:) I wiesz, to się sprawdza. Mała jest aniołkiem (odpukać:). Tak po prostu ma. W brzuchu się ujawnił jej spokojny temperament.

reklama
tak bardzo na nie czekałam a teraz raptem parę dni i znów nie będzie kopniaczków w brzuszku... muszę się nimi nacieszyć póki jeszcze mogę :happy:

Do góry