reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze ruchy

a wiecie ja zauwazylam tez pewna zmiane u juniora
jescze do niedawna to bylo jak w ksiazce-najwiecej ruchow rano i wwieczorem.A teraz widze u niunka takie jego osobnicze cechy (tak sobie je przynajmniej tlumacze :-D)--najwieksza aktywnosc 6-7 (niestety) i potem ok poludnia,potem spi a rozkreca sie od 16 i juz non stop...
dzisiaj coprawda sie to nie sprawdza bo jakis malo aktywny

bo nasze misiaczki tak maja....
Moja tez leniuszek ale to moze ok bo bedzie potem grzeczna i niemarudna. boze spraw zeby miala charakter mojego raj'a

reklama
oj ja wole zeby mial moje przyzwyczajenia co do snu--spimy do 12 w poludnie a zasypiamy ok2 w nocy :tak:
w przeciwnym razie bede miala pobudke o 6 :no:

Mój maluch jest aktywny o różnych porach w ciągu dnia, ale największą aktywność wykazuje z chwila gdy mamusia układa się do snu:-D
Bardzo cieszy mnie, że w wigilię tatuś poczuł pierwszy raz harce w brzuszku:-) i teraz kto przyłoży ręce do brzucha dostaje kopniaka:-)

a moim marzeniem jest Agado zeby moj M. w konu poczul juniorka ale jego rece go chyba uspokajaja.No bo czasem brzuch az mi skacze a tylko ten polozy reke to cisza :crazy:
juz moja mama czula,przyjaciolka tez tylko tatus nie :sorry2:

my sie wczoraj polozylismy film odladac ale dostalismy inna rozrywke mlody dal popois akrobacji i oboje obserwowalismy moj brzuch mialam ubaw i tak godzine wkoncu usnol ja usnelam a o 3 pobudka tak mnie skopal a teraz ma czkawke i tak od 2dni zero spokoju:-D

a moim marzeniem jest Agado zeby moj M. w konu poczul juniorka ale jego rece go chyba uspokajaja.No bo czasem brzuch az mi skacze a tylko ten polozy reke to cisza :crazy:
juz moja mama czula,przyjaciolka tez tylko tatus nie :sorry2:

hehe u mnie to samo, mala troche pokopie a jak tylko mąż łapke położy to cisza. Aż mi go żal czasami bo tak chcialby poczuc. A moja malutka jest malo ruchliwa wiec okazji nie ma duzo.

A u mnie dziś mężulek wreszcie po raz pierwszy poczuł naszego malucha, cieszył się jak głupi do sera :-) wcześniej jakoś mu się to nie udawało, bo za każdym razem jak go wołałam żeby poczuł, to maly akurat przestawał kopać, jakby czuł respekt przed ojcem, ale w końcu się udało:happy:

reklama
Do góry