• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pierwsze ruchy

reklama
nasz synus wczoraj niezle mnie nastraszyl, a dzisiaj za to dal popalic;-) wczoraj strasznie dziwnie bolal mnie brzuch, a do tego obudzilam sie na brzuchu.. do tego synus wczoraj leniuchowal i ani raz do mnie nie zapukal:-( dobrze, ze mezus mnie uspokajal i powtarzal to co wy zawsze powtarzacie, ze dzidzia tez czasem odpoczac musi;-)
a dzisiaj to jakby sie szaleju najadl;-) takie kopy dostawalam, ze az "milo".. w banku jak mi sie zaczal brzuch ruszac, to ludzie az sie usmiechali, bo z mezusiem tak to przezywalismy:-);-) hi hi pozniej pojechalismy do przyszlych dziadkow i to samo bylo.. chyba pierwszy raz zobaczyli jak synus takie akrobacje odprawia:-D hi hi wczesniej probowali sie czegos dopatrzec, ale nigdy nic nie widzieli;-)

A moj Wojtus dzisiaj szalal pol dnia...kopal mnie co chwile w innym miejscu, teraz w koncu zasnal ale cos czuje, ze to na dzisiaj jeszcze nie koniec:tak:tatusia budzi codziennie rano solidnym kopem w reke:tak:

oj dziewczynki nic sie nie martwcie, jeszcze wam mali "artysci" pokaza:-D hi hi ja strasznie dlugo biadolilam, ze "nic" nie czuje, a jak sie synus rozbykal to na calego;-) i od tego czasu juz daje takie popisy maly skubaniec, ze czasem to sie az boje.. wczoraj jak zaczal sie wiercic, a to az sie wystraszylam.. takie mi "wybrzuszenie" wyskoczylo, jakby synus juz teraz chcial wyskoczyc z brzuszka.. ani na raczke ani na nozke mi to nie wygladalo;-):-)

moj niunius tez napoczatku wstydzil sie kopnac tatusia ale teraz to sie zmienilo, i tak najlepiej reaguje na Julke, ona caluje brzuch gada do dzidziusia i puka a mlody wtedy ja kopie i ta sie smieje:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry