reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze ruchy

moja mama dzis była mała skakała...a jak mama rękę przyłozyła ciach uciekała hahahaha a normalnie to lubi jak sie ją głaszcze:-)

reklama
nasz synus wczoraj niezle mnie nastraszyl, a dzisiaj za to dal popalic;-) wczoraj strasznie dziwnie bolal mnie brzuch, a do tego obudzilam sie na brzuchu.. do tego synus wczoraj leniuchowal i ani raz do mnie nie zapukal:-( dobrze, ze mezus mnie uspokajal i powtarzal to co wy zawsze powtarzacie, ze dzidzia tez czasem odpoczac musi;-)
a dzisiaj to jakby sie szaleju najadl;-) takie kopy dostawalam, ze az "milo".. w banku jak mi sie zaczal brzuch ruszac, to ludzie az sie usmiechali, bo z mezusiem tak to przezywalismy:-);-) hi hi pozniej pojechalismy do przyszlych dziadkow i to samo bylo.. chyba pierwszy raz zobaczyli jak synus takie akrobacje odprawia:-D hi hi wczesniej probowali sie czegos dopatrzec, ale nigdy nic nie widzieli;-)

A moj Wojtus dzisiaj szalal pol dnia...kopal mnie co chwile w innym miejscu, teraz w koncu zasnal ale cos czuje, ze to na dzisiaj jeszcze nie koniec:tak:tatusia budzi codziennie rano solidnym kopem w reke:tak:

moja dzidzia tez wsydzioch bo moj facio tez nie czul jeszcze jak kopie. jak go wolam i on dotyka brzucha to maly skubaniec cicho siedzi

oj dziewczynki nic sie nie martwcie, jeszcze wam mali "artysci" pokaza:-D hi hi ja strasznie dlugo biadolilam, ze "nic" nie czuje, a jak sie synus rozbykal to na calego;-) i od tego czasu juz daje takie popisy maly skubaniec, ze czasem to sie az boje.. wczoraj jak zaczal sie wiercic, a to az sie wystraszylam.. takie mi "wybrzuszenie" wyskoczylo, jakby synus juz teraz chcial wyskoczyc z brzuszka.. ani na raczke ani na nozke mi to nie wygladalo;-):-)

Malutka to ja tez to wszystko czuje i np teraz brzuch mi faluje az sie bluza rusza ale problem polega na tym ze tylko M. polozy reke to cisza jak makiem zasial

moj niunius tez napoczatku wstydzil sie kopnac tatusia ale teraz to sie zmienilo, i tak najlepiej reaguje na Julke, ona caluje brzuch gada do dzidziusia i puka a mlody wtedy ja kopie i ta sie smieje:-D

reklama
Do góry