martolinka
Mama i nie tylko :-)
Gieoska he he - fajnie wyglada , ale nie wiem jak Antek by sie w tym poruszał
bardziej mi sie z halloween kojarzy. Musze sie uspokoic bo zaraz zrobie z małego- pajacyka
chyba postawie na klasyke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
sliczna jak na weseleO to i ona:
O to i ona:
O to i ona:
ale cudna;-)
a to moj stroj dla Kacpra:-)czapa troche za mala juz ale co tam:-)
ja kupowąlam opłatek. Przyjechał kurierem wiec w sztywnej kopercie a dodatkowo zapakowany był w torebke na kartoniku wiec nic mu się nie stalo. Naklada się bardzo łatwo. Po prostu kładzie się go na krem i wstawia do lodówki. Później tylko ewentualnie wygladzić troszeczkę i już gotowe.gieoska już mam- spojrz na zamkniety album
Dziewczyny zdecydowłąm sie jednak na zdjęcie Antka na tort. Czy lepiej wybrac oplateke, czy mase cukrowa? czy trudno sie to naklada? ciekawe jak wytrwa w transporcie
a to wypada gości przy ceracie posadzić? Ona chyba bardziej dla dzieci - jak sie wyleje cos to łatwo wytrze
Marta a jakiego w ogole stroju szukalas?jakiegos konkretnego??
Wyjatkowoona mi sie tez wydaje ze 13-14 bedzie ok:-)
Dziewczyny a kupujecie jakies ozdobne obrusiki,serwetki albo girlandy bo ja chyba kupie o takie safari Serwetki Safari - party w dżungli -33x33cm -20szt (1286223332) - Aukcje internetowe Allegro i obrusik do tego Obrus Safari - party w dżungli -120x180cm - 1 szt (1284249575) - Aukcje internetowe Allegro ale chyba widzialam takie w auchan...
ja mysle ze najwiekszy problem to ozdabianiea ja chyba nie bede miec tortu misia:-(tesc powiedzial ze za duzo roboty :-( ale na 100% nie powiedzial ze nie zrovi...chyba zmierze sie z tym misiem sama w weekend:-)