reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

reklama
U mnie jest jeszcze to,że będzie msza w kościele za małego i chciałabym żeby jakoś ładnie w tym dniu wyglądał,ale na jeden raz garnitur kupować :/ już po chrzcinach jego ubranko wisi w szafie bo tylko raz miał je na sobie. Myślałam na allegro po jakimś dziecku kupić, ale ceny mają takie jak za nowy. W domu to na pewno go rozbiorę tak żeby mu wygodnie było.

U mnie jest jeszcze to,że będzie msza w kościele za małego i chciałabym żeby jakoś ładnie w tym dniu wyglądał,ale na jeden raz garnitur kupować :/ już po chrzcinach jego ubranko wisi w szafie bo tylko raz miał je na sobie. Myślałam na allegro po jakimś dziecku kupić, ale ceny mają takie jak za nowy. W domu to na pewno go rozbiorę tak żeby mu wygodnie było.

a jest sens stroic go specjalnie do kosciola?przeciez bedzie mial i tak kurtke:) ubieg go normalnie w ladniejsze ciuszki ja bym ubrala jeansy i jakis sweterek..

Kasiu to z jednego biszkopta ile wyjdzie tych calych blatow??mi wlasnie ozdabianie sie latwe wydaje ale czasochlonne no nic zobaczymy co powie:p

30 listopada raczej zimno bedzie w kosciele zeby dziecko było w samym garniaku.... normalnie kurtka, spodnie czy tez kombinezon.... Ja sie nad mszą zastanawiam... ktos cos na ten temat u mnie napomknął ale nie do konca zdecdydowana jestem...przeciez on tam nie wysiedzi, a w dodatku zimno. No i trzecia sprawa ze mnie to do szczęścia niezbyt potrzebne jest.

ja nałoze jakies ladne spodnie biala bluzke badz koszule i mam taka kamizelke ladna ;] o ile nie zapomne ;)

Gosia zalezy jak wysoki ale 3 wyjda gdzies

30 listopada raczej zimno bedzie w kosciele zeby dziecko było w samym garniaku.... normalnie kurtka, spodnie czy tez kombinezon.... Ja sie nad mszą zastanawiam... ktos cos na ten temat u mnie napomknął ale nie do konca zdecdydowana jestem...przeciez on tam nie wysiedzi, a w dodatku zimno. No i trzecia sprawa ze mnie to do szczęścia niezbyt potrzebne jest.

ja nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest jak msza na roczek..moj Kacper to narazie poganin wiec u mnie msza odpada i tak poza tym nie dalby rady usiedziec godzine czy tez pol:-)

ja nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest jak msza na roczek..moj Kacper to narazie poganin wiec u mnie msza odpada i tak poza tym nie dalby rady usiedziec godzine czy tez pol:-)
hahah ami to sie przypomina jak Pawel byl w kosciele na chrzciny Natalki to najpierw zaczał tańczyc jak śpiewali :d a jak przestali zaczal sie drzeć ze skonczyli spiewac :D teraz pewnie wyszedłby na srodek i jeszcze dodatkowo tańczył :D

Ja dokladnie wczoraj wieczorem szukałam na allegro stroju dla małego. Myslałąm o jakims smiesznym przebraniu , ale nic nie ma... garnituru nie chce!!! Chyba po prostu zajdę do Hm po ładną koszulę i spodnie :)

reklama
Do góry