reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze urodzinki:)

Ok dzieki... bede w Lidlu wlasnie i w Biedronce na pewno...Zobacze co maja... Moj Maciek kocha pianki ;) Jadl tez zolte w ksztalcie kaczuszek :-p

reklama
Ja dzisiaj byłam pytać o tort na roczek miałam już fajny upatrzony z katalogu ale co on ma masę na górze z marcepanu myślałam że to masa z pianek bo tak wyglądała ech nie wiem jaki mam teraz zamówić strasznie mi się podobają te tory z masy piankowej a oni z takich pianek nie robią.:no:
Nie chciałam takiego tradycyjnego toru ale już nie chce mi się gdzie indziej jeździć no nic jeszcze pomyślę do jutra mam czas, ciasta zamówiłam 3 rodzaje :tak:

u Was w cukierni robią takie torty z masą piankową?

mirelka to może zrób sama, będzie taki jaki chcesz, a i zaoszczędzisz trochę grosza :tak:

a to fotki z naszego roczku :-)
zuzia dmucha.jpgzuza z chrzestna.jpgzuzia z wózkiem.jpg

aqua kurde jakoś chęci brak, :no: może jak bym się zawzięła to by coś wyszło,:eek:
Śliczna ta twoja córeczka, pięknie wszystko wygląda.

mirelka ale torty z marcepanem tez sa piekne :) Masa wychodzi niemal taka sama i mozna z niej lepiej tak samo. Robilysmy kiedys z mamam torty z marcepanem tylko kurcze on drogi jest :-(
Ja jak zobaczylam pierwszy raz ten piankowy to myslalam ze to wlasnie marcepan na wierzch ;)

aqua mala dmuchala swieczke? czy jej ktos pomagal :) Fajny macie domek w domu ten plastikowy. no i mala wygladala ślicznie.

Ostatnia edycja:
Świeczkę zdmuchiwał starszy brat, ona tylko robiła do tego odpowiednie miny :-D a ten domek latem stał na ogrodzie, a na zimę wzięliśmy go do domu, ale strasznie dużo miejsca zajmuje.. dzieciaki jednak bardzo go lubią, no i jest zdecydowanie trwalszy niż te namioty-domki z grubszej folii..

aqua no wiem ze fajne te domki ;) Mojemu Mackowi sie marzy ponad wszystko. ale u nas to jest opcja tylko na ten foliowy skladany wlasnie :-( taki dywanik "ulice" pewnie tez kiedys zakupimy chlopakom do ich pokoju ;-)

nimfii tak ten marcepan wygląda tak ja by była to masa piankowa i ja też własnie myślałam przeglądając katalog z tortami że to masa piankowa.
U nas kg toru z marcepanem to ponad 50zł, :szok:

aqua śliczna ta Twoja ksieżniczka roczkowa:-)Torcik przepiekny! Super, ze wszystko sie udało!

My w sobote mielismy imprezkę. Wszystko było super, goście zadowoleni, ale najwazniejsze, ze Natalka szczęśliwa:-) Cały czas była zadowolona, prezenty sie podobały i gości cały czas zabawiała:-DOna to tubi toważystwo i jak cos sie dzieje, od razu lepszy humorek:-D

reklama
mirelka u nas takze okolo 50zl za kg tortu z marcepanem ;-) dlatego nawet nie mysle zeby kupowac bo min 2kg trzebaby wziasc :dry: wole zrobic jaki wyjdzie to bedzie :-p

Do góry