reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pierwsze wakacje listopadowych bobasów:)

A ja niestety nigdzie nie wyjeżdżam:-( mąż nie dostanie urlopu i dupa zbita...a tak mi się marzy morze,polskie morze...jedynie co to na zjazd przyjedziemy
no ale dobre i co:-):-):-)

reklama
Nam tez sie marzylo morze, ale finanse pozwalaja nam tylko na takie skromne wczasy:)Ale dobre i to wazne ze my odpoczniemy a Zuzia zmieni troche klimat:tak::-) Powiedzcie mi co zabieracie w apteczce, bo z tym mam najwiekszy problem, ja biore :
-czopki paracetamolu
- paracetamol w syropku
- woda utleniona
- zel na zeby
- D3
- zymafluor
i nie wiem czy cos jeszcze moze sie przydac?
Łozeczko turystyczne jeszcze nie kupione, ale w planach bo nie wyobrazam sobie spac z mala przez trzy tygodnie na jednej wersalce:no:

A u nas rewolucyjna zmiana planów! Nie jedziemy w góry, tylko nad morze. Po wielu perturbacjach (ośrodek w którym mieliśmy mieszkać w Karpaczu idzie pod młotek i od lipca nie przyjmują gości, a mieliśmy zapałacić 15 zł za osobę, więc poszukiwania nowego noclegu nie były już tak zadowalające - od 30 zł w górę, a to przedroża znacznie koszt pobytu) jedziemy do Sianożętów (okolice Ustronia Morskiego). Będziemy spać pod takim dużym namiotem i będzie fajnie :-D.

Kasiu byłam tam...nie polecam, straszna nora no ale zależy w jakim towarzystwie się jedzie...ja byłam tylko z moim mężem i dzidziusiem w brzuchu więc tragedia...szybko wróciliśmy do domu!!!

Dzięki Aniii za przestrogę, ale moja siotra była tam w zeszłym roku w cztery rodziny z małymi dziećmi i byli zadowoleni. Myślę, że nie będzie źle ;-). Chociaż to trochę jak survival :dry::-D. Jak nie podołam, to w przyszłym roku już na takie wakacje nie pojadę. Obecnie jestem otwarta na przygodę ;-).

Kasia no jażycze jak najbardziej udanej zabawy!!!tak jak napisałam nie ważne gdzie tylko z kim!!!

reklama
my bylismy nad morze we wladyslawowie i bylo bardzo fanie pogoda pawie dopisala:-D, ale ogolnie bylo fajnie

dluga podroz napewno meczy male dziecko takze trzeba brac pod uwage dosc czeste postoje, pozatym cala polska jest ze tak powiem rozkopana wszedzie remonty drog i nie polecam jechac w weekendy bo wtedy najwiecej remontuja co chwile jakis ogromny godzinny korek:baffled:,

uciekam mala sie obudzila:-)

Do góry