reklama
laparada
Fanka BB :)
weri
czyba teraz wszytkie nasze malenstwa wyglada podobnie:-) mam nadzieje ze po dzisiejszym skanie pochwale sie nowym zdjeciem

mojemu lekarzowi w ogóle nie muszę się upominać, nigdy go nie prosiłam o zdjęcie, sam je drukował i mi dawał
) Nawet jak przyszłam na pierwszą wizytę i nie robił usg to pytał się mnie czy mi potrzebne zwolnienie do pracy, bo jak chce to mi wypisze
) ale ja i tak siedzę w domku więc nie było sprawy
) ale nie spodziewałam się że tak łatwo w ciąży o L4
)
laparada
Wygląda indentycznie jak moj! To tak jakbym swoje wkleiła ;-) śliczna dziecinka :-)
moja młodsza o tydzień dziecinka... a i teraz znowu termin o 3 dni do tyłu. za tydzień idę na te usg co się robi w 12 tC
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
moja młodsza o tydzień dziecinka... a i teraz znowu termin o 3 dni do tyłu. za tydzień idę na te usg co się robi w 12 tC
gdzie chodzisz do lekarza?
reklama
laparada
Kasiu w związku z tym, że póki co jeszcze mieszkam w warszawie i tutaj mam większość "swoich" sklepów to chodzę do lekarza, tu w warszawie, w multimedzie. Ginekolog to dr Janowski, a na usg chodze albo do prof Wielgosia albo do Prof Borowskiego.gdzie chodzisz do lekarza?
zobaczymy jak to będzie dalej z tym moim partnerem. Ale tak na wszelki wypadek muszę się rozglądać za jakimś dobrm lekarzem w Białymstoku.
... że o mieszkaniu nie wspomnę...