reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Hahahhahahahahah :-D:-D
To ja powinnam napraaaawdęęę duży ten wózek kupić bo ciężko mi się schować za czymkolwiek... :-D:-D:-D
Mary ja ostatnio z przerażeniem odkryłam, że tamuję wodę w wannie:szok::-D... Tzn wyciągam po kąpieli korek , siedzę spokojnie jeszcze w wannie, zaczynam się podnosić, a tu z zza moich pleców pełno wody:baffled::szok::-D...

Mary ja ostatnio z przerażeniem odkryłam, że tamuję wodę w wannie:szok::-D... Tzn wyciągam po kąpieli korek , siedzę spokojnie jeszcze w wannie, zaczynam się podnosić, a tu z zza moich pleców pełno wody:baffled::szok::-D...
hahahaaahaahaha:-D:-D:-D:-D:-D
Odkrywamy uroki bycia większą --> można dłużej w wannie siedzieć ;-)
Idę o zakład że wanna się skurczyła... :-):-D

Dziekuje dziewczyny :)
Na tym zdjeciach nie widac 14kg bo tylka i uda odcielam! :-D:-D:-D a mi wszystko w dupsko poszlo....
a co do wozka to ja sama musialabym chyba tylem chodzic zeby tylek ukryc hehehe tylko gorzej z syneczkiem, od poczatku takie okropne widoki! hehehe jeszcze sie przestraszy i bedzie wolal chlopcow! :-D

mary ślicznie wyglądasz...
klausdzia nie przesadzaj naprawde świetnie wyglądasz, nie widac tych 14 kilo w ogóle i to nie dalatego ze ud nie ma podejrzewam, kazda z nas jest wobec siebie troche krytyczna.... według mnie wygladasz super....

Klaudzia, to Ty może nie ryzykuj! ;-)
Mamulica, ja mam to samo:) Tylko, że ja taką kosmiczną wannę kupiłam! NIby mierzyłam ją w sklepie, ale nie przewidziałam, że kilka miesięcy później będę musiałam wykazać się nie lada umiejętnościami akrobatycznymi, żeby sie w niej zmieścić:-) A później z niej wyjść.. NIedługo będę potrzebowała systemu dźwigni i wyciągów żeby się z niej wydostać.. po uprzednim nasmarowaniu się mysłem żeby się odblokować:cool:

Klaudzia, to Ty może nie ryzykuj! ;-)
Mamulica, ja mam to samo:) Tylko, że ja taką kosmiczną wannę kupiłam! NIby mierzyłam ją w sklepie, ale nie przewidziałam, że kilka miesięcy później będę musiałam wykazać się nie lada umiejętnościami akrobatycznymi, żeby sie w niej zmieścić:-) A później z niej wyjść.. NIedługo będę potrzebowała systemu dźwigni i wyciągów żeby się z niej wydostać.. po uprzednim nasmarowaniu się mysłem żeby się odblokować:cool:

:-D:-D:-D:-D:-DWariatka no:-D:-DNie ma to jak poczucie humoru i posmiać się z samej siebie:-D:-D

Cleo, serio!:szok: Ta wanna niby ma standardową szerokość, ale ma tak grubą obudowę, że naprawdę trudno się w niej ruszyć:szok: Gdyby mój mąż był ciut szerszy niż jest to by mi się dostało za ten zakup:eek: A rozwal teraz całą zabudowę,żeby ją zmienić:shocked2: Mąż śmiał się, że jak mnie nie będzie mógł już z niej wyciągnąć, to bedzie mi posiłki przynosił i mam sie nie martwić:sorry:

u mnie problemem jest wychodzenie z wanny... bo brzuch nie idzie mi w szerz tylko do przodu i doliczylam sie juz 100 cm w obwodzie :| ale zgiac sie to "troche" klopotliwe trzeba sposobem wychodzic.... :(

reklama
Do góry