reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

ps.zapomnialam-usg mialam robione poprzez wprowadzenie dopochwowe aparatu....mozliwe ze to jest wlasnie powod odwrotnego zdjecia.

reklama
witajcie:-)
o jak fajnie ze juz niektore wiedza co beda mieli za niuniusia:-D
tez juz bym chciala wiedxiec bo bardzo pragne coreczki-ale z drugiej strony najwazniejsze by bylo zdrowe..jak bedzie chlopczyk to tez pokocham;-):-D
dziewczyny...wkleilam 2 fotki mojej niuni...ale z tego co zauwazylam to mam ja odwrotnie niz wy wszystkie:sorry2:az sie zaniepokoilam strasznie,poniewaz to zaobserwowalam juz wczoraj:confused:moja ciaza jest zagrozona i musze uwazac na siebie...to wiem...ale czy ten lekarz ktory zrobil to zdjecie-to pewien jest ze takie ma byc:confused:jak nie macie niczego do roboty to przyjzyjcie sie temu...i dajcie znac czy to normalna fotka??albo ja juz cos wymyslam??
Zobacz załącznik 133844
może po prostu tak ma ustawioną drukarkę w sprzęcie. nie martw się, przeciez nie masz dziecka na plecach ;-)

maa821 - gratuluję, z chłopcami jest świetnie zobaczysz za 3, 4 lata powie Ci nawet, że się z tobą ożeni.
Generalenie jak narazie widzę, że u listopadówek chłopaki w przewadze a więc statystycznie zwiększają się moje szanse na dziewczynkę , no ale o tym to się dowiem najszybciej za 3 tygodnie.

maa821 - gratuluję, z chłopcami jest świetnie zobaczysz za 3, 4 lata powie Ci nawet, że się z tobą ożeni.
Generalenie jak narazie widzę, że u listopadówek chłopaki w przewadze a więc statystycznie zwiększają się moje szanse na dziewczynkę , no ale o tym to się dowiem najszybciej za 3 tygodnie.

szczerze mowiac tez na to licze,wiec juz jestesmy dwie....:-Dja mam termin na 5 lub 12 czerwca do lekarza i mam nadzieje ze juz bedzie wiadomo ze to dziewczynka:-p:-)

ja chyba będę pewna tak na 99 % dopiero jak pojade na usg 4d bo wczęsniej to zawsze można się pomylić. Moja siostra do 8 miesiąca myślała że będzie miała chłopca, a tu niespodzianka bo urodziła córeczkę, a wszyscy już myśleli o chłopaku. Ale ja też chciałabym chłopca, bo moi rodzice mają już 4 wnuczki więc dziadziuś by się cieszył z wnuka, a my też bylibyś,my szczęśliwi. Ale cokolwiek będzie to tak samo jest kochane :)

U mnie tydzien 16. Juz 3 tygodnie temu lekarka mi mowila, ze widzi chlopaka, ale bylo jeszcze wczesnie wiec mowila mi to "nieoficjalnie". A teraz powiedziala, ze juz na pewno:)

Jak super!!! Ja mam nastepne usg dopiero w 20-21tyg(koniec czerwca, poczatek lipca) i marze o coreczce:-D A moj tesciu w to nie wierzy i wszystkim mowi, ze bedzie miec kolejnego wnuka:wściekła/y:, tesciowa z koleji modli sie o wnusie:-D, a ogolnie rodzina kibicuje dziewczynce:tak:. Ale jak bedzie drugi synus to tez bedzie dobrze! Aby byl zdrowy! Syneczki sa kochane!!!

no a ja sie wybieram na usg w przyszlym tygodniu. :tak: ale sie nie moge doczekac.
ja mysle o synku, maz tez. dla moich rodzicow pierwszy wnucze albo wnuczka a tesciowie razem maja 6 wnuczek i tylko 3 wnuczkow wiec fajnie by bylo miec chlopczyka a gdy corcia tez bedzie super. :-):-D

reklama
maa821 ale Ci zazdroszczę że znasz już płec dziecka:tak:.Ja jak wszystko dobrze pojdzie to dowiem się 23czerwca kto mieszka u mnie pod sercem :tak:.Już nie mogę się doczekac:tak:.Mi to jest obojętne,ale prawie cała moja rodzina i męża bardzo by chciała żeby to była córeczka :tak:.Pożyjmy zobaczymy oby było zdrowe onic więcej nie prosze:tak:;-).

Do góry