xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziekuje dziewczyny 
:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajny ;-)A to moj brzuch sprzed dokladnie 10 dni, czyli dokladnie na poczatku 23 tygodnia.
Zobacz załącznik 147671
też piękny :-)A to mój brzuszekWitam wszystkie przyszłe i teraźniejsze mamusie
![]()
Mi termin przypada pod koniec listopada, tak więc czekamyy
![]()
aha zapomniałam dodać.. Zdjęcie jest z dzisiaj a aktualnie jest PRAWIE 20 tydzieńPozdrawiam:*
sliczne zdjecia gratuluje syneczka!!!! pomachal mamusi do zdjeciaNo to pochwale sie moim Olivierkiem :-) Nie mam zblizenia na klejnoty ale za to mam machajaca raczke mojego syneczka :-)
Ojej, jaka nieśmiałasliczne zdjecia gratuluje syneczka!!!! pomachal mamusi do zdjecia
moja to sie pozaslaniala i nic nie chciala pokazac mala wredotka![]()
Ale macie cudne brzuszki..dzidzie rosną jak na drożdżach a dopiero fasoleczki były :-)
Ja właśnie wróciłam z wypoczynku pod namiotem i skonczyłam pranie, jak tylko mąż użyczy mi zdjątek bo ma na komórce to wrzuce ;-)