Dziękuje za odpowiedzi dziewczyny
Słyszałam o tym, że te testy oszukują dlatego jeszcze się nie nastawiam na nic, kreska zaczęła się pojawiać powoli, zdjęcie zrobiłam jakieś 4 minuty od zrobienia testu, mocz nie był z nocy i piłam sporo wody przed, bo nie planowałam, że akurat go zrobię, miałam bezsenną noc i tak wyszło
Mam w domu test innej firmy, postaram się wytrzymać z chodzeniem do toalety i zrobić go dzisiaj, jeśli też coś się pojawi to pójdę jutro rano na betę, jeśli nic nie wyjdzie to będę czekała do poniedziałku
Nie stresuje się, nie panikuje, jestem ciekawa, w poniedziałek wracam do pracy po długim urlopie i fajnie byłoby wiedzieć już wtedy czy coś jest na rzeczy 
reklama
TePati_95
Fanka BB :)
Dziękuje za odpowiedzi dziewczynySłyszałam o tym, że te testy oszukują dlatego jeszcze się nie nastawiam na nic, kreska zaczęła się pojawiać powoli, zdjęcie zrobiłam jakieś 4 minuty od zrobienia testu, mocz nie był z nocy i piłam sporo wody przed, bo nie planowałam, że akurat go zrobię, miałam bezsenną noc i tak wyszło
Mam w domu test innej firmy, postaram się wytrzymać z chodzeniem do toalety i zrobić go dzisiaj, jeśli też coś się pojawi to pójdę jutro rano na betę, jeśli nic nie wyjdzie to będę czekała do poniedziałku
Nie stresuje się, nie panikuje, jestem ciekawa, w poniedziałek wracam do pracy po długim urlopie i fajnie byłoby wiedzieć już wtedy czy coś jest na rzeczy
![]()
Tak wyglądały moje w 32dc przy cyklach 34-35. Ten wyżej robiłam 31dc o godzinie 22:00 a ten pod spodem 32dc z porannego moczu bo tez nie mogłam się doczekać
Gratulacje i dużo zdrówka!Zobacz załącznik 1317457
Tak wyglądały moje w 32dc przy cyklach 34-35. Ten wyżej robiłam 31dc o godzinie 22:00 a ten pod spodem 32dc z porannego moczu bo tez nie mogłam się doczekaćTego samego dnia zrobiłam bęte i wyszła 37,06... Po dwóch dniach wzrosła do 453 a testy nadal wyglądały bardzo podobnie do tego pierwszego. Dzisiaj 7+5 i maluszek w brzuchu zdrowy z bijącym serduszkiem. Trzymam kciuki, żeby i Twoje wskazywały na ta cudowna wiadomość
![]()
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
TePati_95
Fanka BB :)
Moje identyczne były!Zdjęcia zrobione po 3-4 minutach![]()
Agnes4312
Moderator
reklama
trzymam kciuki, żeby udało się jak najszybciej!Mi wyglada na pozytyw)
chociaż może nie jestem ekspertem, bo na żywo nie było mi dane póki co zobaczyć żadnych kreseczek, ale może tez kiedyś się uda
![]()