reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwszy wózek dla mojego dziecka – jak wybrać?

Ja to od razu jak to na wieśniaka przystało, zdecydowałam sie na taczkę. Ma duzo miejsca, koła sa pompowane więc amortyzacja super. Jedyny minus, to to ze daje obornikiem, bo czasami tata pożycza.
Czasami Tata pożycza 🤣🤣

Zapomniałaś dodać, że od czasu do czasu ciocia bierze, żeby młode świnki przewieźć 😂😂

reklama
Za kilka miesięcy po raz pierwszy zostanę mamą i właśnie przygotowuję wyprawkę dla mojego malucha. To piękny, ale też trochę stresujący czas, bo pojawia się mnóstwo pytań i decyzji do podjęcia. Jedną z najtrudniejszych jest dla mnie wybór wózka.
Przeglądam oferty, czytam opinie i mam mętlik w głowie. Chciałabym, żeby wózek był bezpieczny i wygodny dla dziecka, a jednocześnie lekki i praktyczny w codziennym użytkowaniu. Ważne jest też, żeby łatwo się składał i pasował do naszego trybu życia – zarówno na spacery po mieście, jak i na dalsze wyjazdy.
Zastanawiam się, na co zwracałyście uwagę przy wyborze pierwszego wózka? Co naprawdę sprawdziło się w praktyce, a co okazało się mniej istotne?
Kupiliśmy Espiro Only. Wózek ma plusy i minusy:) Stabilny, ale nie składa się łatwo. Jakbyś miała jakieś pytania odnośnie tego wózka to pisz:)

Do góry