Roksanka98
Fanka BB :)
A kupy jakiego koloru ma?Wczoraj i dzisiaj nie ulewala za duzo. Wczesniej az chlustala. A od wczoraj tylko troche takiego strawionego mleka. Wiem, ze moze byc przejedzona. Ale czasem tylko przystawienie do piersi ja uspokaja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kupy jakiego koloru ma?Wczoraj i dzisiaj nie ulewala za duzo. Wczesniej az chlustala. A od wczoraj tylko troche takiego strawionego mleka. Wiem, ze moze byc przejedzona. Ale czasem tylko przystawienie do piersi ja uspokaja.
Mój z podobną wagą startowa mając 5 tyg miał już 7kg. Też ulewal. Ale to akurat było fizjologiczne. Jeśli kwestia refluksu i dyskomfortu z tym zwiazanego wykluczona to szukalabym innej przyczyny.Slyszalam o tym, xe piersia sie nie przekarmi, ale moj mi przytyl w tydzien pol kg na samej piersi i majac 3tyg wazy juz 5,1kg a urodzil sie to wazyl 4,3 wiec prawie przytyl kg na miesiac nawet nie w miesiac. I ewidentnie akurat po moim widzialam, ze ulewa, bo jest przejedzony, bo dzisiaj je mniej bardziej regularnie i nie ulewa praktycznie wgl. Raz mu sie ulalo więcej, a tak to nic.
Mial usg brzuszka robione i wykluczyli sprawy zwiazane z zoladkiem i jelitkami. Myślałam, ze przez to, ze cos zlego jem, ale nie prezy sie nie widze, zeby mial kolki. Wczesniej chlustal, bo mial norowirusa, ale bylismy w szpitalu i jest zdrowy, wczoraj specjalnie poszlam z nim na kontrole do pediatry i rowniez stwierdzila, ze jest zdrowy, wiec nie wiem, bo dzisiaj przez caly dzien tak naprawde ulal tylko raz, a tak to nic, wiec nie wiem.Mój z podobną wagą startowa mając 5 tyg miał już 7kg. Też ulewal. Ale to akurat było fizjologiczne. Jeśli kwestia refluksu i dyskomfortu z tym zwiazanego wykluczona to szukalabym innej przyczyny.
No wlasnie ponoc moze jeszcze miec do dwoch tygodni takie podraznione. Dostaje probiotyk.też polecam osteopate, byłam z sobą i bardzo mi pomógł p. Artur z rehaortopedica z Krakowa. Dobrze,że dzidźkowi lepiej, może po tym rota jeszcze miał wszystko podrażnione?