• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Plama na brodzie

Cześć dziewczyny mam pytanie. Otóż mój synek nigdy nie miał żadnych większych plam na buzi. Czasem sie zadrapie . W zimie ma suchą skórę na nosie, ale codzinnie smaruje mu buźkę kremem. No i od tygodnia ma plamkę czerwoną, suchą na brodzie. Smaruje linomagiem i juz nie jest sucha ale plama nadal jest. Co to może być?

Załączniki

• 20210409_203354.jpg
    20210409_203354.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 206
reklama
20 miesięcy. No właśnie jeszcze zostały piątki. Teraz ma ciężki okres bo zrobił sie marudny, ma problemy z zasypianiem ale w nocy śpi ładnie i chce być tylko przy mnie ale to chyba jakis skok rozwojowy . Zauważyłam ze wieczorem i w nocy częściej ssie dyda

No moja skończyła 18 mz , I to samo ,marudna ,tylko przyklejona do mnie , jak w dzien miała drzemke 1.5 h , tak teraz 40min , I wstawała kolo 8/9 ,a teraz o 7, u nas 3 i 4 ida

Cześć dziewczyny mam pytanie. Otóż mój synek nigdy nie miał żadnych większych plam na buzi. Czasem sie zadrapie . W zimie ma suchą skórę na nosie, ale codzinnie smaruje mu buźkę kremem. No i od tygodnia ma plamkę czerwoną, suchą na brodzie. Smaruje linomagiem i juz nie jest sucha ale plama nadal jest. Co to może być?
A nie ma alergii pokarmowej?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry