• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Plamienia a ciaza

Caro666

Fanka BB :)
Dziewczyny od listopada staram się o dzidzie i tez od tego czasu mam plamienia przed okresem 2 czy 3 dni a potem od razu okres rano a teraz miałam 2 dni plamienie i koniec jie dostałam okresu ale tez zazwyczaj mam co 34 dni a w tym msc miałam 28 dnia cyklu . Jest możliwość ze to może hyc ciąża czy poprostu dostanę ale później okres tego 34 dnia

reklama
Dziewczyny od listopada staram się o dzidzie i tez od tego czasu mam plamienia przed okresem 2 czy 3 dni a potem od razu okres rano a teraz miałam 2 dni plamienie i koniec jie dostałam okresu ale tez zazwyczaj mam co 34 dni a w tym msc miałam 28 dnia cyklu . Jest możliwość ze to może hyc ciąża czy poprostu dostanę ale później okres tego 34 dnia
Nikt tu Ci z kuli magicznej nie wywróży. To może znaczyć wszystko. Może być ciąża i to plamienie, bo niski progesteron. Może być ciąża i plamienie implantacyjne. Może być po prostu plamienie, bo niski progesteron, a ciąży nie ma. Może być plamienie srodcykliczne i ciąży nie ma. Może być plamienie z powodu infekcji.
Najlepiej poczekaj do dnia spodziewanej @ i wykonaj test ciążowy. To będziesz wiedziała, czy jest ciąża czy nie. Chyba, że wcześniej dostaniesz jednak okresu, to też będzie wszystko jasne. :)

Plamienie przed @ moze oznaczać niedomoge lutealna , moze to utrudniać zajście w ciążę, zrob test ciazowy , no to plamienie moze byc wszystkim jak i niczym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry