staraczka33
Fanka BB :)
tak wiem, ale parę dni wcześniej czytałam, że 10 dni do okresu, myślałam że po paru dniach dałaś aktualizację. Dopiero potem zauważyłam, że nick się nie zgadzaheh no dokładnie. Ja mam 5 dni do okresu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak wiem, ale parę dni wcześniej czytałam, że 10 dni do okresu, myślałam że po paru dniach dałaś aktualizację. Dopiero potem zauważyłam, że nick się nie zgadzaheh no dokładnie. Ja mam 5 dni do okresu![]()
Plamienie znowu się pojawiło byłam u ginekologa jest widoczne endometrium 8 mm co to znaczy?Uwaga zdjęcie plamienia!!
Hej mam 10 dni do okresu od dwóch dni dostałam plamienia raz ciemniejsze, raz różowe co kilka godzin. 10 dni temu był stosunek. Może to wcześnie, ale zrobiłam test ciążowy i nie wiem czy już wariuje, ale widzę delikatny zarys… pomóżcie
że to takie endometrium okoloowulacyjnePlamienie znowu się pojawiło byłam u ginekologa jest widoczne endometrium 8 mm co to znaczy?
Miałam cykl podobno bezowulacyjny i ponad 4 cm ma prawy jajnik podejrzenie pcosże to takie endometrium okoloowulacyjne
zbadaj hormony w kolejnym cyklu w odpowiednich dniach. Między innymi LH, progesteron, estradiol itd to będziesz wiedziała czy owulacja wystąpiła i jak się mają ogólnie Twoje hormony. U mnie pco w jednym jajnikuMiałam cykl podobno bezowulacyjny i ponad 4 cm ma prawy jajnik podejrzenie pcos
rozumiem że lekarz nie widział w żadnym z jajników ciałka żółtego ani pęcherzyka dominującego?Miałam cykl podobno bezowulacyjny i ponad 4 cm ma prawy jajnik podejrzenie pcos
Nie podobnorozumiem że lekarz nie widział w żadnym z jajników ciałka żółtego ani pęcherzyka dominującego?
Nie podobno