Młodamamuśka2137
Zaciekawiona BB
Nie sądziłam że troszkę krwi może skutkować takim zamieszaniem XDD pozdrawiam autorkę i wszystkich czytającycha skąd ma wiedzieć, ze tu jest zdjęcie wydzieliny jak nie wejdzie?![]()
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie sądziłam że troszkę krwi może skutkować takim zamieszaniem XDD pozdrawiam autorkę i wszystkich czytającycha skąd ma wiedzieć, ze tu jest zdjęcie wydzieliny jak nie wejdzie?![]()
Mnie tam bardziej dziwią ludzie, którym nie przeszkadza oglądanie takich rzeczya skąd ma wiedzieć, ze tu jest zdjęcie wydzieliny jak nie wejdzie?![]()
To mało chyba na tym forum widziałaś.Skoro tytuł wpisu jest jaki jest to ja np. Od razu się domyśliłam co mogę tutaj zobaczyć, ale rozumiem, moim zdaniem to zdjęcie nie jest AŻ tak dramatyczne
no dokładnie, kto powie, czy ten maz wyjęty z krocza to akurat implantacyjne, no na nic to oglądanie tegoMnie tam bardziej dziwią ludzie, którym nie przeszkadza oglądanie takich rzeczytylko po to, żeby stwierdzić, że to może być wszystko i nic
![]()
w sumie bardziej niż zdjęcie dziwi mnie, że ktoś serio myśli, że po zdjęciu można poznać rodzaj wydzieliny.Moim zdaniem nie ma w tym nic dziwnego, dziwniejsze jest to po co wchodzisz na ten wątek skoro cie to tak obrzydzajakbyś krwi nie widziała nigdy.
A apetyt odebrać możeno dokładnie, kto powie, czy ten maz wyjęty z krocza to akurat implantacyjne, no na nic to oglądanie tego![]()
Wg mnie za późno na plamienie implantacyjne, chyba że miałaś bardzo opóźnioną owulację. Wygląda jak rozkręcająca się @. Też czasem nie mam na początku brązowych plamień tylko taka właśnie podbarwiona woda.Czy to plamienie? To 34 dzień cyklu
Ja też XDDD również pozdrawiam cieplutko z rodzinkąNie sądziłam że troszkę krwi może skutkować takim zamieszaniem XDD pozdrawiam autorkę i wszystkich czytających
Totalnie sama nie wiem, mam różne cykle miesięczne, nie są one regularne.Wg mnie za późno na plamienie implantacyjne, chyba że miałaś bardzo opóźnioną owulację. Wygląda jak rozkręcająca się @. Też czasem nie mam na początku brązowych plamień tylko taka właśnie podbarwiona woda.