U mojego synka od jakiegoś czasu pojawiają czerwone plamy na policzkach, raz na jednym raz na drugim. Nie mam pojęcia od czego może to być... Pomocy!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A może ma taką reakcję na chłodniejsze dni, wiatr ? Moja córka dostaje plamek często na policzkach od wiatru. Trzeba zabezpieczać buźkę kremem , ja używam Nivea na każdą pogodęU mojego synka od jakiegoś czasu pojawiają czerwone plamy na policzkach, raz na jednym raz na drugim. Nie mam pojęcia od czego może to być... Pomocy!!!
U mojego synka od jakiegoś czasu pojawiają czerwone plamy na policzkach, raz na jednym raz na drugim. Nie mam pojęcia od czego może to być... Pomocy!!!
Mój ma 4 latka... Alenie sądzę żeby to było od zabkowania. Zaczął chodzić do przedszkola i myślę że to jakaś reakcja pokarmowa.... Sama nie wiemMoja corka miala tak przy ząbkowaniu.
Nie wiem w jakim wieku jest Twoje dziecko.
Mój ma 4 latka... Alenie sądzę żeby to było od zabkowania. Zaczął chodzić do przedszkola i myślę że to jakaś reakcja pokarmowa.... Sama nie wiem
Dziękuję też zwrócę na to uwagę Trochę mnie Pani uspokoiłaCorce pojawialy sie tez takie plamy po wypiciu wody z dystrybutora w przedszkolu. Musiala nosic swoja wode.
A może ma taką reakcję na chłodniejsze dni, wiatr ? Moja córka dostaje plamek często na policzkach od wiatru. Trzeba zabezpieczać buźkę kremem , ja używam Nivea na każdą pogodęU mojego synka od jakiegoś czasu pojawiają czerwone plamy na policzkach, raz na jednym raz na drugim. Nie mam pojęcia od czego może to być... Pomocy!!!