Ellie2021
Fanka BB :)
Ojej to lepiej nie używaj go, bo to właśnie może tylko Ci szkodzić. Mydło ma ph zasadowe, za wysokie dla naszej skórymyje szarym mydłem bo inne płyny też mi nie służą
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ojej to lepiej nie używaj go, bo to właśnie może tylko Ci szkodzić. Mydło ma ph zasadowe, za wysokie dla naszej skórymyje szarym mydłem bo inne płyny też mi nie służą
dobrze więc może na razie będzie tylko woda, myje tak od paru dobrych lat i nic mi nie byłoOjej to lepiej nie używaj go, bo to właśnie może tylko Ci szkodzić. Mydło ma ph zasadowe, za wysokie dla naszej skóry
A może umów się na wizytę do lekarza? Dermatologa albo chociaż internisty, będziesz spokojniejsza i będzie wiadomo co to jestMartwi mnie to że czuje ciągle na tej twarzy gorąco czasem też takie uderzenia gorąca nie wiem ..
wiecie co tak myślałam, ostatnio kupiłam płyn micelarny z isany, pierwszy raz tak na próbę, wyczyściłam nim makijaż oczu i zaczęły właśnie mnie szczypać oczy , umyłam to woda, nie używałam tego jakiś czas i ostatnio właśnie dwa trzy dni pod rząd malowałam oczy i myłam tym płynem właśnie oczy poliki nos i brodę ( z resztek maskary...) Na czole nic nie mam a czoła nie myłam tym... Może po tym mi to wyszło ale dziwne że po czasieA może umów się na wizytę do lekarza? Dermatologa albo chociaż internisty, będziesz spokojniejsza i będzie wiadomo co to jest
Bardzo możliwe, że taka reakcja alergiczna się pojawiławiecie co tak myślałam, ostatnio kupiłam płyn micelarny z isany, pierwszy raz tak na próbę, wyczyściłam nim makijaż oczu i zaczęły właśnie mnie szczypać oczy , umyłam to woda, nie używałam tego jakiś czas i ostatnio właśnie dwa trzy dni pod rząd malowałam oczy i myłam tym płynem właśnie oczy poliki nos i brodę ( z resztek maskary...) Na czole nic nie mam a czoła nie myłam tym... Może po tym mi to wyszło ale dziwne że po czasie