Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po pierwsze możesz się starać od razu po odstawieniu tabletek a po drugie nie myśl sobie w ten sposób że okres będzie 23 a dni płodne 1 stycznia bo po odstawieniu tabletek przez pół roku możesz nie mieć ani okresu ani owulacji. Każdy organizm jest inny i wraca do normalności w swoim czasie. Możesz na okres czekać 40 dni albo i więcej, różnie bywa.Jak bym w połowie grudnia, na początku stycznia uprawiała sex to byl to 2 cykl? Tydzień temu zakończyłam tabletki aktualnie mam okres a w grudniu na początku mam dni płodne a później miesiączkę mam 23 grudnia a dni płodne 01 stycznia
Zgadzam się w zupełności, ja po odstawieniu 3 cykle miałam w cały świat, i wcale nie było tak łatwo zajśćPo pierwsze możesz się starać od razu po odstawieniu tabletek a po drugie nie myśl sobie w ten sposób że okres będzie 23 a dni płodne 1 stycznia bo po odstawieniu tabletek przez pół roku możesz nie mieć ani okresu ani owulacji. Każdy organizm jest inny i wraca do normalności w swoim czasie. Możesz na okres czekać 40 dni albo i więcej, różnie bywa.