Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nicolee23 witam Cie serdecznie .. na kiedy masz termin ?? zaraz dopisze Cie do listy
Ja na poczatku jadlam jak na syna ;D .. teraz zajadam sie slodyczami .. czyli na corke .. a tak na prawde to nie mam zielonego pojecia czy to bedzie cora czy syn ... moj maz bardzo chcialby miec syna, ale twierdzi ze z corka jest mniej problemow ;D ... a ja nie wiem : ... teraz mam USG 9 maja ... moze juz dzidzius zdradzi swoja plec
dziekuje mamuski za mile przywitanie :laugh: ja mam termin na 5 października wiec mozecie mnie wpisac na ta liste, byloby milo macie racje ze pewnie sie nie dowiem na najblizszym USG, czy bede miala corke czy synka. ale bede mogla zobaczyc po raz pierwszy moje malenstwo napewno bedzie to wspaniale przezycie nie moge sie doczekac, ale jeszcze tylko kilka dni do USG pozdrowienia
Mi było wszystko jedno do momentu kiedy mój teściu oglągając film z USG autorytatywnie stwierdził, że to chłopak. Teraz bym więc wolała dziewczynkę... Ale chłopca też będę bardzo kochać, tyle tylko, ze teściu będzie miał satysfakcję :-[
Ale sądząc po tym jak mnie łobuz kopie to chyba jednak chłopak...
Na pierwszej stronie tego wątku, jako, że mój post jest pierwszy zrobiłam listę płci październikowych dzidziusiów Będę dopisywała w miarę jak będziemy się dowiadywać Jak któraś z Was się dowie to proszę zgłaszajcie do mnie...