Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aga ja slyszalam ze kwasne, ostre potrawy ... tylko brzuszek powiekszający sie .. piekny wyglad mamusi .. swiadczy na chlopczyka ... dziewczynka podobno zabiera urode mamusce, kilogramy wrzuca we wszystkie czesci ciala ;D i lubuje sie w slodyczach .. a ile z tego prawdy : ??
Aga w takim razie trzymam kciuki i zycze Ci parki .. ja tez jem slodycze, syfki robia mi sie :-[ ... pomimo tego tez mi mowia ze ciaza mi sluzy ... przytylam tylko w brzuszku i piersiach .. w brzusiu mam teraz 88 cm ;D a zaczynalam z 62 ... moze jednak u mnie corcia bedzie .. aczkolwiek chlopczyk tez jak najbardziej moze byc
A ja nie wiem...patrząc na mój wygląd (ja jestem krytyczna wobec siebie)to "widzę" córcię..ale niechęć do słodyczy a wręcz niepochamowany apetyt na cytryny i pikantne, dają na synusia (oj mężuś by się ucieszył) a na USG dopiero w pierwszym tygoniu czerwca (po 20tc) uffffffffff...JA JUŻ CHCĘ WIEDZIEĆ