• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Płeć dzidziusia

Ależ Wam zazdroszczę dziewczyny które już znacie płeć dzidzi. Mnie również jest obojętne czy synuś czy córcia, ale ciekawość robi swoje i też już bym chciała wiedzieć :laugh:
Ja mam przeczucia, że to chłopiec, podobnie jak i moja rodzinka, bo wg bliskich też nic się nie zmieniłam (za wyjątkiem rozmiaru biustu i brzuszka ;D), a apetyt ma na rzeczy pikantne, mięsne, warzywne, słodycze raczej nie, no chyba że lody :laugh:
Ja idę na wizytę+usg 26 maja i mam taką malutką nadzieję że dzidzia się ujawni z płcią ;)

reklama
Niewiele jest prawdy w tych wszystkich przesądach obawiam się. Ja nie przytyłam (jak na razie 3,5 kg), nie zbrzydłam, wcinam ostre i na 89% ... mamy dziewuszkę!  :laugh: Paulinkę lub Basię jeszcze nie zdecydowaliśmy. Tak bardzo się cieszę  :)

gratuluję dziewczynki (Basi tym bardziej ;D), już nie mogę się doczekać kiedy ja się dowiem płci, a usg mam dopiero 16 czerwca :(

U mnie pomylka .. pomolodzilam mojego meza o rok ;D .... na 72 % bedzie coreczka , a 28% synek :)

Loja sprobuj jeszcze .. mnie sie za pierwszym razem bardzo wolno otwierala :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry