Witam, czy ginekolog trafnie ocenił u Was na USG płeć waszych dzieci? Jestem w 22 tygodniu i lekarz twierdzi, że na USG widać chłopca, a tydzień wcześniej twierdził, że będzie dziewczynka. A wy co widzicie, jakie macie z tym tematem doświadczenia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak dla mnie gkowka ,nie wiem jak patrzeć na to zdjęcie, który to tc ?Witam czy jest ktoś kto widzi na tych zdjęciach płeć ?
Witam, czy ginekolog trafnie ocenił u Was na USG płeć waszych dzieci? Jestem w 22 tygodniu i lekarz twierdzi, że na USG widać chłopca, a tydzień wcześniej twierdził, że będzie dziewczynka. A wy co widzicie, jakie macie z tym tematem doświadczenia?
Zofijka a masz zdjecie z 12/13 tygodnia ? Plec dziecka można na skanie z tego okresu rozszyfrowac stosujac takzwana Nub Theory, aczkolwiek niekoniecznie. U mojej ostatniej pociechy to sie sprawdzilo ale wiadomo to tylko teoria.Witam, czy ginekolog trafnie ocenił u Was na USG płeć waszych dzieci? Jestem w 22 tygodniu i lekarz twierdzi, że na USG widać chłopca, a tydzień wcześniej twierdził, że będzie dziewczynka. A wy co widzicie, jakie macie z tym tematem doświadczenia?