Witam, czy ginekolog trafnie ocenił u Was na USG płeć waszych dzieci? Jestem w 22 tygodniu i lekarz twierdzi, że na USG widać chłopca, a tydzień wcześniej twierdził, że będzie dziewczynka. A wy co widzicie, jakie macie z tym tematem doświadczenia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak dla mnie gkowka ,nie wiem jak patrzeć na to zdjęcie, który to tc ?Witam czy jest ktoś kto widzi na tych zdjęciach płeć ?
Witam, czy ginekolog trafnie ocenił u Was na USG płeć waszych dzieci? Jestem w 22 tygodniu i lekarz twierdzi, że na USG widać chłopca, a tydzień wcześniej twierdził, że będzie dziewczynka. A wy co widzicie, jakie macie z tym tematem doświadczenia?
Zofijka a masz zdjecie z 12/13 tygodnia ? Plec dziecka można na skanie z tego okresu rozszyfrowac stosujac takzwana Nub Theory, aczkolwiek niekoniecznie. U mojej ostatniej pociechy to sie sprawdzilo ale wiadomo to tylko teoria.Witam, czy ginekolog trafnie ocenił u Was na USG płeć waszych dzieci? Jestem w 22 tygodniu i lekarz twierdzi, że na USG widać chłopca, a tydzień wcześniej twierdził, że będzie dziewczynka. A wy co widzicie, jakie macie z tym tematem doświadczenia?