reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No to i ja dodam coś od siebie. Mamy w domu 16-miesięczną córeczkę i marzyła mi się druga córcia, ale jakoś nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie, że tym razem będzie synek. W poprzedniej ciąży pani dr na usg 12/13 tygodnia powiedziała nam, że będzie dziewczynka i sprawdziło się. Mam cichą ndzieję, że i tym razem na tym etapie ciąży dowiemy się kogo noszęw brzuszku :)

haha to tylko ja chciałabym parkę :-D ale wydaje mi się, tzn takie słuchy mnie dochodzą, że dziewczynki się łatwiej chowa i w większości nie mają kolek :-) więc co ma być, to będzie :-p

Antoś, Adrianna, Amelia... Bardzo ladne imiona :)

U nas zostalo juz zadecydowane! :) Najprawdopodobniej Olaf, albo Matylda :)

U nas Antek nie zmiennie jeśli będzie chłopak. Z tego co widzę to trochę Antków lub Antosi będzie w lipcu:) Jeśli dziewczynka to Olga ale to bardziej pomysł męża

mi się bardzo podoba Pola, bo jest tak wiele wspaniałych zdrobnień - Poleczka, Polinka, Polcia, Polka, Polusia :)))

Ajj ja od początku czułam że będzie dziewczynka :]
Kilka dni przed ostatnio wizytą u lekarza obudziłam się rano z myślą "to będzie syn" - Pani dr na USG prenatalnym pokazała nam siusiaka :D ale czekamy na potwierdzenie jeszcze :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry