reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Pytia, to może zróbmy listę
Wiesz, ja gdzieś w głębi chciałabym jednak dziewczynkę (mój mąż również), ale rodzina bardzo chce chłopca, czasem mam wrażenie, że gdyby okazało się, że będę miała córeczkę, to będzie zazdrość wśród kobiet z naszych rodzin (tak po prostu czuję rozmawiając z nimi i jest mi z tego powodu bardzo przykro). Ich ciągłe powtarzanie, że będzie raczej chłopiec, jest spowodowane tym, że one mają samych synów.
Przykra sytuacja, ale prawdziwa 
Wiesz, ja gdzieś w głębi chciałabym jednak dziewczynkę (mój mąż również), ale rodzina bardzo chce chłopca, czasem mam wrażenie, że gdyby okazało się, że będę miała córeczkę, to będzie zazdrość wśród kobiet z naszych rodzin (tak po prostu czuję rozmawiając z nimi i jest mi z tego powodu bardzo przykro). Ich ciągłe powtarzanie, że będzie raczej chłopiec, jest spowodowane tym, że one mają samych synów.
A
azik
Gość
ja chcę dziewczynkę (bo chłopaka-łobuza już mam) - i zupełnie sie gubię w przeczuciach, aczkolwiek rodzina i przyjaciele nastawili sie już na Nataszkę 
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Monia, porozmawiaj z lekarzem
, bo on ma jakieś szamańskie metody 
katiNJ
Fanka BB :)
ja mam odczucia identyczna jak Pytia. Czuje chlopca, maz tez, a podswiadomie fajnie bylo by miec dziewczynke.
katiNJ
Fanka BB :)
Aha, snilo mi sie ze urodzilam chlopca-ktos pisal ze sny sprawdzaja sie na odwrot.
reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Kati, to tak jak mi 
Podziel się: