Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hmm no jak obie reprezentacje zagraja w finale to spoko - bo to bedzie juz lipiec ) Dobre to było z tą wanną... musze sie cofnąć do tamtych postów hihih
Witam!
Gratuluje Wam wszystkim DROGIE PRZYSZŁE MAMUSIE córeczek i synusiów.
Troszkę mnie tu nie było.... tzn. nic nie pisałam, bo czytałam wszystkie wątki regularnie. Postanowiłam też się włączyć do czynnego udziału w forum
A więc... ja i mój mąż Maciek będziiemy mieli synka
Pozdrawiam!
Iwonko te 11dni zleci bardzo szybko i jak masz niewstydliwa dzidzie w brzuszku to moze sie w koncu ujawni!! Zycze ci tego!!!
A tobie Izabelko goraco gratuluje syneczka i tak jak Kasiek powiedziala, wpadaj czesciej i pisz do nas!!!!
Już odliczam dni do wizytyNa początku ciązy,a nawet przed poczęciem bylam pewna że bedzie syneczek...tak w 3 mies.moje przeczucia poszly zupelnie w drugą strone..a teraz to juz sama nie wiem...czy coreczka czy synekto i tak bede przeszczęśliwa!!!!