reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

płeć przeciwna

reklama
aestima - nie jakos az tak na mnie nie działa...gdyby to był johnny to bym pewnie z majtek wyskoczyła :-D:-D:-D

apropo celebrities to jak moj michał na poczatku pracowal na shellu to mial tam ich na pęczki.. :D

Agnieszka Walach ponoc bardzo sympatyczna i dawała dobre napiwki,

Doda i Majdanek - tacy głupiutcy a nawet bardziej niz w TV,

Michał Bajor - lubi pijac niezbyt wykwintne winko Shutter Home..

Maleńczuk - taki żul jak w TV i ponoc straszny zadufany w sobie.. pytał się kolegi czy słyszał jego nowa płyte a on mu : tak tak slyszalem ale nie podobała mi sie od razy wyrzuciłem torrenta z komputera hahah :-D

brożkowie - zawsze jezdza takimi samymi autkami :)

to tyle co przychodzi mi teraz do głowy :) :-D

a wracajac do tematu: moj M... no coz nie ideał ale go kocham.. ma to cos :sorry: no ale co tu duzo mowic jak sie zaczyna znajomosc od lozka to trudno wyczuc jakie ma cechy charakteru. :sorry: (ah te burzliwe lata liceum) :-D:-D

ło matko ale się rozkręciłyście, tylko na chwilę Was spuścić z oka:-D
kati ale z Ciebie zbereźnica:-D
ironia no przesadziłaś z tym 'ciachem' z telenoweli!!!:szok::-D
Aestima Stuhr w ogóle nie w moim guście, wręcz odwrotnie

Silva - Ryan Gossling - ja chyba passe jestem...:sorry2:
Johnny - bez szaleństw więc bierzcie go sobie Laski :-) Mojemu faworytowi od lat wielu właśnie 70 - tka stuknęła, oczywiście wolę go w wersji o połowę młodszej :-D
Borys Szyc - kilka ładnych lat temu widziałam go w teatrze no i coś wtedy w sobie miał.
Młody Stuhr - zbyt cherubinkowaty jak dla mnie, ale ta pojedyńcza fota naprawdę wystylizowana pod kątem młodych wielbicielek;-)
Z tzw. ciach to - ja mało Tv oglądam czy do kina chodzę - chłopaki ze "Zmiechu" ( chyba tylko tą część oglądałam, kolega mnie wyciągnął ) - wampir i wilkołak, pierwszy to chyba Pattison ale głowy nie dam. :no:
Aestima - tak, faceci w garniakach również dla mnie są sexy ale jak umiejąc je nosić :-D no i podkoszulka pod koszulą wykluczona, kompletnie aseksualna, tak samo jak klapki japonki - jak dla mnie meteroseksualne. :sorry2:
Dziś na razie tyle, zbieram się na kontynuowanie opisu cech, bo tak naprawdę nie mam szczególnego ideału. Napewno ani nie misio ani nie taki, że się pokaleczyć można. :no:
Ironia - podzielam gust Benia :cool2:

a u mnie ideał :

metal, blondyn z długimi włosami i bródką ah.... :rofl2::rofl2::rofl2: Zo oddawaj kudłatego :-D:-D:-D:-D
,

a kto pamieta takie ciacho? jak bylam w gimnazjum to normalnie zakochalam sie !

z11646999O.jpg

:-D:-D:-D
Nie oddam, mój ci on! ;-) :-)

A co to za koleś, kojarzę twarz, ale ni chuchu nie mogę sobie przypomnieć, kto to
:baffled:

Ogólnie, jak patrzę, to mam troszkę inny gust... Nie lubię takich wymuskanych facetów, nie lubię graniaków... Wolę kogoś w typie Zakka Wylde ;-) Mrrr... :-)
5beb2_zakk-wylde.jpg 200px-Zakk_Wylde_1248.JPG

edit. ;-)
Zakk-Wylde-by-Ivan-Chopik.jpg zakk-wylde-bizarro-roby.jpg

Ostatnia edycja:
ja zrobilam eksperyment na weselu i obserowowalam facetow, zeby wylonic jakis typ i stwierdzam, ze facet po prostu musi miec to cos.....

reklama
Do góry