Agacinka1221 w Anglii jest tak ze w jednym szpitalu mowia a w innym nie.. Kolezanka z pracy nalezala do szpitala w miasteczku niedaleko mojego i tam jej powiedzieli. A tu gdzie ja mieszkam nie mowia.. Powod? Bo w Anglii jest zbyt duzo ludzi roznych narodowosci, w tym tych gdzie chce sie tylko chlopcow...bo jak jest dziewczynka to usuna ciaze.. Ja osobiscie uwazam ze przepis jest to durny i ma na celu wyciaganie od ludzi pieniedzy i napelnianie kieszeni prywaciarzom. Bo prywatnie mozesz isc, i za 90-100 funtow powiedza czy to chlopiec czy dziewczynka... Tak wiec jezeli ktos ma az tak poprzestawiane w glowie i jest zdesperowany zeby usunac ciaze ze wzgledu na nieodpowiednia plec dziecka, to pojdzie sobie prywatnie i i tak to zrobi! Ja czekam na moje USG 21 wrzesnia.. jezeli mi sie uda samej cos podejrzec to nie bede szla na prywatne USG, a jesli nic nie podejrze to pojde prywatnie albo tu, albo polece na weekend do Polski. Chce byc pewna czy to chlopiec czy nie bo mam juz zaplanowany wystroj pokoju, ktory w razie gdyby byla dziewczynka musialabym zmodyfikowac.
Beatka78 wlasnie w tym problem ze w jednym szpitalu powiedza a w innym nie.. ja mam tego pecha nalezec do szpitala w ktorym nie mowia.. Juz na ostatnim USG pytalam czy cos widac i Pani powiedziala ze nawet jesli by widziala to nie moglaby mi powiedziec ze wzgledu na ich zasady...