reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Marcik ;-) kup odpowiedni material i kazda krawcowa Ci uszyje ;-) a juz na bank taka ktora suknie slubne i wizytowe szyje :-)

a z tymi plamami... wiesz..., jak widzialam ubranka po coreczce kolezanki to.... masakra! Jasiek az tak sie ciapkal jedzieniem...

reklama
Amelkowa ;-) sluchaj o tym macierzynskim za nas obie ;-)

a o tej grypie to nie mam sily czytac... i tak mam niewielki wplyw na to czy nas dorwie czy nie :-(

nie no... ja tez przeczytalam ale... nie zamkne sie z dziecmi w domu zeby nie miec kontaktu z wirusem... trzeba po prostu reagowac na kazdy nawet najmniejszy objaw i leciec do lekarza... no i trzeba chyba sie zaszczepimy na zwykla chocby grypke ;-)

chyba zaraz wskocze do wanny, wykapie sie i pojdziemy na spacerek :-) juz dawno tak ladnej pogody nie bylo ;-) przynajmniej u nas widac sloneczko :-)

jestem zla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w marcu napisalam do producenta wozkow czy moge u nich zamowic podwozie do wozka.... Mila pani odpisala mi ze oczywiscie, podala cene podwozia i przesylki... zapytalam ja jeszcze czy przy okazji moglabym jeszcze jakies dodatkowe akcesoria zamowic - podala ceny i napisala ze zadnych problemow nie widzi...

wczoraj wyslalam maila ze chce oprocz tego jeszcze kompletny wozek a jakas inna Pani pisze mi ze nie prowadza sprzedazy wysylkowej.... goopia malpa miala przed soba na monitorze cala moja dotychczasowa korespondencje ze swoja firma...

i wiecie co? jak nie beda mi chcieli tego przyslac to zaczne rozwazac mozliwosc zakupu innego wozka :angry::angry::angry:

pisalam caly czas na ten sam adres mailowy... w marcu zawsze odpowiadala mi ta sama kobieta a wczoraj...
wczoraj napisalam ze maja ustalic wersje i mnie poinformowac... na razie milcza :-( choc maila odebrali...

Dam im jeszcze szanse... ale jesli bede musiala ruszyc tylek i zaczac szukac wozka w sklepie to moze sie okazac ze mnie sprzedawca przekabaci i kupie cos innego...

w Opolaninie juz Roana nie maja bo podobno jest teraz konkurencyjna firma z bardzo podobnymi wozkami.... bylam wtedy z Jasiem i nie mialam czasu poogladac tej karocy ale jeli bede musiala szukac to ja sobie poogladam :-)

Ostatnia edycja:
Amelkowa ;-) dzieki - juz znalazlam i w razie W mam alternatywe... tu gondolka jest co prawda o 2 cm krotsza i wezsza ale Monisia chyba bedzie mniejsza od braciszka, no i ma sie urodzic miesiac pozniej wiec powinna nam taka gondola wystarczyc - no i ciut lzejszy ten wozeczek jest :-)

tylko znow musialabym wybierac kolor.... to mnie przerasta :-(

Ostatnia edycja:
no widzisz.... a mi tu wmawiali ze pierwsze dziecko zawsze mniejsze a kolejne wieksze sie rodza... i po ostatnim usg mi sie Monisia za mala wydawala....

Dobry, słonce na wsi widok niecodzienny ;-)

Marcik ;-) kup odpowiedni material i kazda krawcowa Ci uszyje ;-) a juz na bank taka ktora suknie slubne i wizytowe szyje :-)

Pomierzyłam Gangsterka i bedzie dobry ten co znalazłam na allegro 18zł z przesyłka, potem zamówie bo musze do garów stanac, wziasc prysznic i jeszcze z Gangsterkiem do sklepu skoczyc ;-)

Tak patrze na te nasze luzackie ciuchy i nie wiem czy kasiadz (szalony dodam, co sie nasłuchałam o psuciu statystyk parafii i zyciu bez Boga to moje :dry:) nas nie pogoni .... moze cykne fotoska i wypowiecie sie com?

reklama
Co do mutacji gryp ... mysle, ze predzej czy później i tak cos ludzkosc wybije, jak sami wczesniej tego nie zrobimy ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry