reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
ja musze "do ludzi"!!!
siedzenie w domu z tym malym bandyta mnie dobija!!! dzis myslalam ze go udusze :-( co chwilke glodny, zyczenia z sufitu - jak dostanie to zmienia zdanie... i znow jeczy ze glodny... jedynie sniadanko zjadl bez marudzenia i jeszcze stwierdzil ze mu smakowalo :tak:
no i "szumi" szuuuuuu szuuuuuuu szuuuuu.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jutro mam zamiar zabrac go na poczte ;-) mam tylko nadzieje ze bedzie pogoda :-) do przedszkola idzie dopiero w poniedzialek....

Mam do nadrobienia 18 stron ;-) ... damy rade ;-), ale dopiero jak Kubunia uspie czyli za jakies 2h :tak:

U nas zawirowania przed imprezowe :cool2:
I co najsmutniejsze nie mamy chrzestnego przez TZ :angry: ... dzisiaj mamy dojsc do porozumienia na kogo padnie, mamy 3 kandydatury ;-)
Gosci bedzie bite 20 osob. Torty przepiekne juz zamówiłam :tak:. Czekoladowy z figurką spiacego chłopca, płatkami migdała itd na chrzest, a truskawkowy z napisami i dekoracjami na roczek :tak:
W piatek jade wybrac menu do knajpy :-)
Kubus juz prawie ubranko ma, stwierdziłam, ze ubieram go normalnie:cool2:. Nic mi sie z tych strikte chrztowych ubranek nie podoba, brzydko uszyte niestety :-(
Wiec kupiłam mu sportowa marynarke granatowa w białe paski, super mu pasuje :cool2:, rózowa koszule :-p i białe bojówki :tak:. Szukam jeszcze krawata ... rózowego ;-). Butów nie kupuje, jak bedzie zimno dostanie połbuty co po wiosnie sa jeszcze dobre, za kostke sa ale juz trudno - brazowo jasne lub jak bedzie ciepło granatowe sandałko butki sportowe ;-)
Ja oczywiscie nie mam co na siebie włozyc :angry::baffled: i nie wiadomo kiedy dostane wychodne :-(

daggy sabu max 30 kropli dziennie i to w wyjatkowych okolicznosciach :tak:. My dawalismy rozbita dawke 15 kropel 3 razy dziennie po 5 kropli (lakarz polecił), dzien w dzien, nie wolno czekac na kolke :no:. Sab musi byc non stop w jelitach ( w całych jelitach). Bo jak podasz w momencie kolki nie podziała, bo kolka znajduje sie w innej partii jelita niz sab :tak:. Spróbuj jeszcze rewelacyjna wode koperkowa :tak:

to do potem ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ojjjj.... bede biedna.... od kilku dni obserwuje pewna prawidlowosc... Jasiek rozrabia jak pijany zajac w kapuscie a w tym samym czasie Monisia trenuje skrzyzowanie brake dance z kick boxingiem :-) ;-)

dziewczyny zaglądam pare stron wstecz a nie mogę znależć tel do dr.Żurek a chyba podawałyście plisss napiszcie jeszcze raz:tak::tak: będę wdzięczna ach i jeszcze czy ona przyjmuje prywatnie czy gdzieś w przychodni bo też nie mogę doczytać:wściekła/y:

hehe rubi może Monisia trenuje już aby stopować brata:-D:-D:-D

reklama
ehhh... powiedzcie co Wy na to
ALBUM 5 LAT DZIECKA-A.Geddes- OD WYDAWCY -BORDOWY (661414505) - Aukcje internetowe Allegro

bo mi sie podoba i chyba moim bablom sprawie taki prezent choc Jasiek juz na finiszu tej ksiazeczki ale zawsze cos tam damy rade odtworzyc ;-)

mamy taki, mało stron do pisania jest wiec luzik :-p
za 12zł w tesco w kolporterze nabyłam ;-)

i zastanawiam sie jak Marcik gangstera zabezpiecza przez sladami jedzenia na tych markowych ubrankach za ciezkie pieniadze....

Staram sie, aby sie nie brudził ;-)
Słoikowe plamy sie nie chca spierac:no:, domowe obiadki jak nie przy pierwszym to przy kolejnym praniu schodza :-)

Poczytałam was plotkarki, jakie powazne tematy zdrowotne.
Ja sie nie zastanawiałam nad wyborem pediatry, tata dał swojego znajomego :-p.
Szczepimy sie na wsi szczepionkami, które ja przynosze i jest luz :cool2:
Ja nalezałam całe zycie na licealna i Kubus tez mógł tam nalezec, ale mu zmieniłam z wygody ;-)

Szukam na allegro krawatu, musznika czy czegos takiego i wszystko mi sie za duze wydaje ... no niech to szlak :angry: ... a taka wazna małoletnia imprezka :dry: ... jeszcze raz kurs po sklepach bede musiałą zaliczyc :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry