Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

... dzisiaj mamy dojsc do porozumienia na kogo padnie, mamy 3 kandydatury ;-)
. Czekoladowy z figurką spiacego chłopca, płatkami migdała itd na chrzest, a truskawkowy z napisami i dekoracjami na roczek 
. Nic mi sie z tych strikte chrztowych ubranek nie podoba, brzydko uszyte niestety :-(
, rózowa koszule
i białe bojówki
. Szukam jeszcze krawata ... rózowego ;-). Butów nie kupuje, jak bedzie zimno dostanie połbuty co po wiosnie sa jeszcze dobre, za kostke sa ale juz trudno - brazowo jasne lub jak bedzie ciepło granatowe sandałko butki sportowe ;-)
i nie wiadomo kiedy dostane wychodne :-(
. My dawalismy rozbita dawke 15 kropel 3 razy dziennie po 5 kropli (lakarz polecił), dzien w dzien, nie wolno czekac na kolke
. Sab musi byc non stop w jelitach ( w całych jelitach). Bo jak podasz w momencie kolki nie podziała, bo kolka znajduje sie w innej partii jelita niz sab
. Spróbuj jeszcze rewelacyjna wode koperkowa 

będę wdzięczna ach i jeszcze czy ona przyjmuje prywatnie czy gdzieś w przychodni bo też nie mogę doczytać

ehhh... powiedzcie co Wy na to
ALBUM 5 LAT DZIECKA-A.Geddes- OD WYDAWCY -BORDOWY (661414505) - Aukcje internetowe Allegro
bo mi sie podoba i chyba moim bablom sprawie taki prezent choc Jasiek juz na finiszu tej ksiazeczki ale zawsze cos tam damy rade odtworzyc ;-)

i zastanawiam sie jak Marcik gangstera zabezpiecza przez sladami jedzenia na tych markowych ubrankach za ciezkie pieniadze....
, domowe obiadki jak nie przy pierwszym to przy kolejnym praniu schodza :-)
.
... a taka wazna małoletnia imprezka
... jeszcze raz kurs po sklepach bede musiałą zaliczyc