rubi
wakacyjna mama ;-)
Monia spi na balkonie ;-)
wozek jeszcze u dziadkow - przyjedzie w niedziele ale przeciez w domku mam fotelik samochodowy ;-) zapakowalam placzaca Monie do fotelika i heja na balkon ;-) moskitierke zalozylam i spi juz tam chwilke ;-)
Kasiu ;-) wracajac do watku nauczycielskiego to studia nie przygotowuja do pracy z mlodzieza patologiczna... bylam w szoku ale pewnie gdyby nie pani dyrektor to pewnie pracowalabym w szkole do dzisiaj... nie ma nigdy tego zlego co by na dobre nie wyszlo... mialam czas na rehabilitacje Jasia a potem znalazlam prace ktra mi sie podoba - przede wszystkim przewazylo to ze po powrocie z pracy mam czas tylko i wylacznie dla rodziny a przy pracy w szkole... sprawdziany, testy, cwiczenia, konspekty.....
zmykam na obiadek ;-)
wozek jeszcze u dziadkow - przyjedzie w niedziele ale przeciez w domku mam fotelik samochodowy ;-) zapakowalam placzaca Monie do fotelika i heja na balkon ;-) moskitierke zalozylam i spi juz tam chwilke ;-)
Kasiu ;-) wracajac do watku nauczycielskiego to studia nie przygotowuja do pracy z mlodzieza patologiczna... bylam w szoku ale pewnie gdyby nie pani dyrektor to pewnie pracowalabym w szkole do dzisiaj... nie ma nigdy tego zlego co by na dobre nie wyszlo... mialam czas na rehabilitacje Jasia a potem znalazlam prace ktra mi sie podoba - przede wszystkim przewazylo to ze po powrocie z pracy mam czas tylko i wylacznie dla rodziny a przy pracy w szkole... sprawdziany, testy, cwiczenia, konspekty.....
zmykam na obiadek ;-)

.Ja też mam rodzinę koło Oławy,a sama się tam urodziłam
jejciu ja to co dwie godz.wstawałam i w dzień też prawie non stop przy cycu
Ale a'propos to są już fajne kurteczki dla maluchów Tesco.Już się chciałam skusić,ale przecież jeszcze lato mamy
także chyba powodu do zmartwień nie masz,ale oczywiście jeśli cię coś niepokoi to zadzwoń do tego szpitala i faktycznie powiedz,że np. ruchy słabo czujesz,że zdecydowanie mniej niż zwykle,to napewno Ci każą przyjechać i podłączą do KTG,może też lekarz cię zbada,ale to różnie z tym bywa
,ale tam całkiem poważnie mnie potraktowali.Wtedy mnie lekarz nie badał,ale to był 6mc,a później jak byłam raz z plamieniem jeden dzień przed terminem,to mnie badał,jednak odesłali mnie do domu,bo chyba po prostu czop mi wtedy odszedł

więc mam dość....