M
Marcik&Kuncek
Gość
Marcik, sklepu nie znam, ale znam bardzo dobrego masażystę;-)
oj marzy mi sie marzy, tylko odwieczny problem nie mam komu Małego zostawic :-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Niestety, ja mojej muszę raczej mierzyć, bo ma szeroką stopę i wysokie podbicie
I w ogóle grubiutkie nóżki więc ciężko nam z butami dla niej 
), a gory 86(wyrasta)-104 ma 
. Dzisiaj jak zbiore siły, a nie wiem czy sie uda bo jakias totalnie wypluta jestem:-(, postaramy sie podjechac do miasta i je namierzyc ;-)

Z nic niebolącym nacięciem to bym się kłóciła...Wszystko zależy od tego jak przebiega poród... Ja byłam nacinana i to porządnie zanim Oliwka zaczęła wychodzić, bo musieli mi włożyć kleszcze... I wszystko bolało jak cholera... Do tej pory mam traumę i nawet widok dziecka nie złagodził tego bólu... Ile mam tyle przeżyć ;-)Amelka a co to za dane dotyczące porodu z nacięciem? zadna mi filozofia, dziecku cięzko wyjsc,nacinają,Ty i tak nic nie czujesz i tyle,potem Cie zszywają no a potem to już boli jak cholera :-) ja byłam na szkole rodzenia na kilku zajeciach,wszystko pięknie ładnie ale najlepsza szkole to miałam podczas porodu,niby wiedziałam jak oddychac,wiezialam jak przec a pote sie okazalo ze do konca to wcale nie wiem![]()
... nagle zaczeło mnie piec jak cholera
, pytam co mi tam do licha robią ... to sie dowiedziałam
... szyła mnie 40min
... a po 3 dniach pierwsze szwy juz wyleciały - pękły
- miód malina 
Rubi mi tp wyglada na kolki....:--( okres sie zgadza, trzy tygodnie.....:-
-(
pionowa pozycja przynosi ulge.....daj saab, masuj brzusio ale u nas nie pomagalo...
:-)
taka to zasrana i zasikana kapiel wczoraj mielismy 
;-):-):-)